Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada s US stropním monitorem

 o Navštíveno 5165x o
o 23.01.2017, 11:07 | Hanes
Vzhledem k tomu že se v rom vůbec nevyznám tak se raději zeptám.
Chci monitor na zabavení dětí v autě, někdy je to opravdu peklo.
Mám půjčeno od známého OEM monitor z hummera H2, předělával to na větší, jenže to nemá konektor kteý by mi alespoň připomínal něco použitelného.
Neřešil někdo jak dostat nějaký obraz do podobného přístroje, nějaká redukce? Zatím jsem nic nehledal, nevím ani podle čeho, když zadám číslo do goolu vyjede mi to jen seznamy aut do kterých se to dávalo.

Určitě se mi to zamlová více než dva displaye od sencoru propojený kabelem na opěrkách co chce koupit žena.

Je to řešitelný, nebo to je s jiným zdrojem obrazu než s OEM radiem nepoužitelný a mám se vydat jinou cestou?

Třeba opěrky s interovaným lcd a usb vstup

foto k příspěvku  od Hanes



o 23.01.2017, 15:21 | Milhauzz
Asi to bude chtít rozdělat a jít po drátech. jak tak koukám na konektor, moc tam toho nebude, takže počítám, že tam bude +12V permanent, +12V remote on, GND, PAL?
o 23.01.2017, 16:44 | Hanes
Po odkrytování to vypadá takto. Odnesu to opaváři monitorů zda mi identifikuje kabely, případně na to dá nějaký použitelný konektory. Snad to půjde.

foto k příspěvku  od Hanes

o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3616 sekund.