Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pioneer AVH-X7800BT vs Blaupunkt CapeTown 945 EU (případně Sony XAV-AX100)

 o Navštíveno 8597x o
o 05.05.2017, 14:41 | MAX | Upraveno: 2017-05-05 14:46:52
Ahoj - dotaz asi spíše na prodejce.
Sháním nové rádio - rád bych nějaký "android" resp. rádio, na kterém rozjedu aplikace jako Waze, případně Google mapy a která zároveň bude přehrávat Spotify (nebo hudbu z USB - HDD).
Mám teď Alpine 9835, ale věčně jezdím se zapnutou navigací v telefonu a do toho bych rád poslouchal mou hudbu ze Spotify nebo HDD.
Uvažoval jsem o nějakém čínském Androidu, ale recenze mě většinou odradily, takže jsem přešel k osvědčeným značkám, které ale nejsou "Android"..
Přiznám se, že by mi vyhovovalo něco jako tablet, ale nechce se mi to vyzrábět (bylo tu vlákno o tabletu + USB zvukovka atd.)

Docela dobře vypadá nový blaupunkt Capetown 945 [ Link ] ale asi bych upřednostnil 1DIN Pioneer AVH-X7800BT kvůli jednodušší montáži, odnímatelnému panelu a kapku menší ceně. [ Link ] #
Nicméně co jsem koukal na videa, tak spustit aplikaci na tom Pioneeru je taky trochu alchymie - a mirrorlink je kapku pomalý a netuším, jestli bude navigovat Waze a zároveň hrát hudba.

Blaupunkt moc na YouTube není k vidění, takže nebylo kde to očíhnout nemá s tím někdo zkušenosti? Případně kde na severu moravy to lze shlédnout na živo?

foto k příspěvku  od MAX



o 05.05.2017, 15:03 | MAX
Ještě mě napadá jako alternativa k Blaupunktu Pioneer SPH-DA120 - podělí se někdo o zkušenosti?
o 27.07.2017, 15:29 | MAX
Nikdo žádné zkušenosti s Pioneerem a Waze? Nebo s novým Blaupunktem Cape Town? Má někdo toho Blaupunkta na severní moravě v panelu?
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3338 sekund.