Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Vibrace z obložení dveří

 o Navštíveno 7117x o
o 06.11.2017, 19:39 | masterT
Ahoj kolegové,
chtěl bych vás poprosit o pomoc při tlumení. Celou anabázi mám již za sebou (výměna předních a zadních repro, zapojeni zesilovače, vytlumeni dveří, kufru a podbehu) a je to již skoro podle mých představ až na to, ze při vyšším zesílení se ozývají ze dveří různé pazvuky. Jaké mate tipy na řešení tohoto problému? Nějaký sprej, pasta? Je jasné, ze zvuky jdou z jednotky el. oken, možná z vyhybky případně z dalších plastu..
Děkuji mnohokrát.


o 10.11.2017, 10:01 | Osly
asi by bylo dobré napsat co máš za auto, případně fotky instalace dveří ať se máme od čeho odpíchnout...takto obecně můžeme jen hádat
o 13.11.2017, 12:49 | Seat Power
Sundej tapec pust hudbu a mel bys to identifikovat,po te muzes kdyz to pujde podmaznout silikonem,nebo podlepit/prelepit tlumenim,svazky kabelu omotej textilni paskou atd....
o 14.11.2017, 19:03 | masterT
Děkuji za rady. Mám Ford Focus mk3. Původně jsem si myslel, ze použiju nějaký sprej, ale nakonec na radu prodejce jsem zvolil stp biplast 10. Problém ani tam nebyl v kabelech a jednotkách, ale ve spuntech, které drží obložení v plechu. Celou vnitřní stranu jsem tedy polepil a špunty taky. Teď je vše vyřešeno. S materiálem se velice dobre pracuje, je tenký a dobre lepí. Tak třeba to pomůže ji někomu jinému.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3405 sekund.