Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Match DSP

 o Navštíveno 6183x o
o 16.01.2019, 12:25 | JB
Ahojte. Zaujal mne tento systém, mám služební auto a říkám si, že by to mohla být cesta, jak si na zbylé 4 roky služebního auta zlepšit náladu lepším zvukem. Montuje to Jirka/Carmedia, což je pro mne záruka kvality. Jen dotaz na forum - máte někdo? Mám blbě zlomenou nohu a budu asi ještě dlouho doma, takže se do Hradce jen tak nepodívám. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli jste někdo osobně slyšel. Druhý dotaz je na sub - mám doma focal bomba, už jsem ho měl ve dvou autech, naposledy mi ho ještě v revilu Jirka montoval do golfu 5. Problém s ním je, že ten bas není tak rychlý a přesný. Poslouchám úplně všechno, když jedu sám, tak cohen, pink floyd, bach, vivaldi... když s dětma, tak tuc tuc.. dokonce i dechovku mám některou rád. Je nějaký lepší aktivní sub? Díky..


o 16.01.2019, 12:32 | JB
jo, ještě jedna poznámka - jsem už dva měsíce doma s vložkou tří týdnů v nemocnici, tedy se omlouvám dopředu, že píšu takhle rozevlátě. Už mi to asi lehce leze na mozek.
o 16.01.2019, 14:36 | CervinVega
Match DSP mám v Bmw e92 a hraje to slušně, ale mám zároveň vytlumeno+lepší repro. Je k tomu i bass modul s možností regulace z místa řidiče, ale nestihnul jsem jej zapojit před složením auta, tak až bude čas. Ale i bez něj to hraje good.
o 17.01.2019, 21:08 | JB
dobře, díky za info. Až mi to bude chodit, pojedu do Hradce, třeba bude nějaký demo auto.
o 17.02.2019, 15:48 | CarMedia.cz (P)
Match funguje opravdu hodně dobře. Musíš ale vědět, co s nim máš dělat. Jak jsme to začali používat v montážich, tak si to najednou dal na web kde jaký “vocas” a mysli si, že když tam přes SDčko vpali křivku od Fischeráků, tak má vyhráno. Někteří se tím dokonce i chlubí.. Ono to tak ale bohužel nefunguje.. jinak ladění prakticky se stejným potenciálem jak Helix DSP.2. Výstupy nejsou sice nejsilnější, ale když nakonfigurujes oem repro, nebo hodně citlivé reproduktory aftermarketové, tak je to přímo boží. To, že si to můžeš kdykoliv z auta vyjmout a dat kamkoliv jinam je neskutecna výhoda v rámci investice do budoucna.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3225 sekund.