Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(clanky)

Články /Různé

oMožnosti zvýhodnění a topování příspěvků a inzerátů

 V první řadě pokud za zvýhodnění svého příspěvku či inzerátu nechcete platit, stačí jej řádně zapropagovat.

1) Sdílejte jej na facebooku, twitteru nebo google+. Ať už vložením odkazu na zeď, nebo pomocí tlačítek dostupných na každé stránce.

2) Dejte o tom vědět svým přátelům i jinak a vyzvěte je ke sdílení a lajkování. Systém počítá počet sdílení a lajků automaticky.

3) Nebojte se reklamy. Tento server je financován výhradně z reklamy a proto je Vaše podpora ve formě prokliku (v případě že Vás reklama nějak zaujme) vítána. Příjem z této reklamy bude započítán do "scoringu". Dle typu reklamy má proklik cca hodnotu od 0,30 do 10 Kč. Vyvarujte se Však zběsilému klikání na všechny reklamy, které se ve Vašem příspěvku objeví ! Sysytém je dost inteligentní na to, aby podobné nesmysly detekoval a prokliky nezapočítá. Běžně to vezme tak 2 - 3 kliky na jednoho uživatele na den. Proto je vhodnější příspěvek nasdílet a nechat působit masy :)

Nejúspěšnější příspěvky dokážou vygenerovat až 1000 Kč měsíčně.

Systém je následující:

2x denně forum samo vyhodnocuje sledované parametry a v případě, že příspěvek dosáhne score 50, je automaticky topován na 24 hodin.
Jelikož i samo topování zajistí vyšší návštěvnost, má šanci se udržet. V případě, že score během topování (neboli těch 24 hodin) vzroste o minimálně 10 bodů, bude prodlouženo o dalších 24 hodin.
Každých 10 bodů = 24 hodin.

A teď jak se sbírá score ?
Za každou 1kč výnosu z reklamy je 1bod.
Za každé sdílení nebo lajk je 1 bod.

Z toho vidíte, že z možností je nejvýhodnější to co Vás nestojí čas ani peníze. Sdílení. Klik na modré tlačítko ve spodní části příspěvku zabere ani ne vteřinu :)

 

V případě, že budete opravdu úspěšní a Váš příspěvek se umístí mezi nejúspěšnější za daný měsíc, můžete zároveň získat 50% výnosu Vašeho příspěvku. 

Stránka vygenerována za 0.302 sekund.