Navštíveno 9612x

zdravím všechny, měl bych takový zkromný dotaz.Nevíte někdo o motoru c20 let ( dával se do calibry 4*4 ) je to 2.0 16 V turbo.Kdyby jste o něm někdo věděl prosím napište děkuji

21.11.2008, 10:16 |
Směty Podivej se na
[ Link ] najed si na i-zonu, pak technické fórum a nakonec skoč do prodám koupím tan najdeš co hledáš, bez registrace si tam můžeš vložit inzerát že koupíš "LETKU". Uvidíš že to nebude dlouho trvat a bude tam motorů jak kvítí :o)

21.11.2008, 14:49 |
maxov no jak kvítí teda nevím C20LET je docela blbě sehnatelnej motor pokud to není vyřachaná past...a i hodně ceněnej
dával se i do vectry A :) vím o jednom i s autem :)
dle mě je to lepší jako komplet na přestavbu do jinýho.. předpokládám ,že budeš shánět i ecu, budíky atd...
LETKA je hrozná JEBKA , souhlasim s tim že jich moc neni a když jsou tak sou skoro KO jakožto většina :D
byl na sportovnivozy.cz za 40k ale uz tam ten inzerat neni

23.11.2008, 11:40 |
ddawe před pár dny v Brně ukradli kamošovi z vedlejšiho baraku černou Calibru turbo-bez označní na 17tkach steinmetz...asi je po těch motorech scháňka nebo se chtěl někdo jen povozit....
Koukni se na www.kadett.cz do inzerce a tam se take nabizel. Mozna bych dokazal pres chlapika take sehnat ale nevim jestli na nej mam jeste kontakt...
Jinak jak pise maxov, motoru je spoustu ale v ruznem stavu :-))
vedel bych o cele Vectre 4x4 :-) kdyby byl zajem...

23.11.2008, 22:42 |
Směty maxov: těch motorů je docela dost, jen jak tady bylo nastíněno bohužel stav, ale taky jak kterej, pokud je v dobrém stavu tak za něj zaplatí. Jen vím že se na calibra fóru prodávalo docela dost C20LET, ale nikdy jsem to neřešil mám jinej motor.
Motoru je mraky, ale lidi co je mejvaj v aute, tak ten motor honej k smrti. Pred nekolika lety jsem chtel davat LETa misto Xe a nakonec jsem se na to vyprdnul. Me XE je v pohode a jsem zato rad. Kdyztak jedine koupit a velej rozebrat do sra..k a mit jistotu, kdyz uz chces tenhle motor... dily jsou levne
děkuju všem jste moc hodní,já už c20xe mám a nejsem s tím spokojen, chtěl bych něco jiného lepšího proto scháním c20let ještě jednou děkuji jo a s tím stavem je to v poho nemám problém udělat motor dělal jsem už 2 poslední z 1.6 8V

pokud myslis dily na C20LET ze jsou levny,tak to tedy mame asi rozdilny nazory na levne dily....kovany píst-8000kc.