Navštíveno 587x

20.12.2005, 17:29 |
kasko chci se zeptat, zda můžu požít místo přední SPZ náhražku ve formě samolepky. Na nárazníku pro ni není místo. Pokud s tím má někdo zkušenosti a hlaně co na to policajti. Popř. jak velká samolepka musí být???
Myslím si, že ne, ale ať se vyjádří i jiní .... podle mě tam musí být prolis a musí být z reflexního materiálu ....

20.12.2005, 18:37 |
JR musi bejt original SPZ a na miste podle vyhlasky
už se udělal dodatek k vyhlášce a ta tuším říká, že přední a zadní spz musí být umístěna tam kde ji výrobce určil v rozměrech ( nevím jaké jsou přesě míry) a z reflexního plechového materiálu opatřené holografickým označením...bla bla bla
zkrátka origo značky na místě určené výrobcem, zadní musí býr osvětlená.
nejsou žádné vyjimky, takže jakmile tě strážce zákona uvidí, tak hned má jasno za co bude pokutovat:O(
a bude ještě hůř, protže se bude upřesňovat co smí a nesmí být na autě..
to bude aut na podvalu
jj, pouze origo plech a na místě, které určil výrobce.....
jo asi tak.
Jezdil jsem se samolepkou a bylo to horsi nez kdyz ted nemam zadnou znacku.
Vzdycky posloucham kecy o tom ze to je majetek statu a neco jako ochranna znamka a cenina a nevim co jeste a ze ji padelavam a pozmenuju.
Muj nazor - nez samolepku tak nic. Za 4 roky co jezdim bez SPZ vepredu jem za to dostal pouhe 2 pokuty.
je pravda že pro policajty je lepší nic nebo to vozit za oknem....a snažit se to ukecat,jelikož samolepku berou hned spíš jako provokaci než jako to že se snažíš tam nějakou SPZ mít....

20.12.2005, 22:38 |
kasko díky za info, až bude nárazník hotový, dám ho sem, ať vydíte tu hrůzu, co jsem vytvořil a s SPZ se pak uvidí :)))

22.12.2005, 01:09 |
erix7 (K)
udelej si DE papiri a muzes mit ;)
pozor ! auta co jedou rally maj taky samolepky a maj to specialne povolene, staci si to vyjednat.
co za to ? asi docela dost !
jinak na jednom aute vubec nevozim, jak tady psiou ostatni lepsi nic nez provokace
jen tak ze stareho soudku - nekdo psal na starym foru, ze ho zastavili policajti a prudili ho, ze ma SPZ vpredu na jinem miste nez urcil vyrobce a vubec si nevsimli, ze predni ma jine cislo nez zadni ! proste POLICIE - X-Sat je v pohode (jezdi jednosmerkou - ja to videl :-)