Navštíveno 4580x

05.02.2009, 18:44 |
schwaboid | Upraveno: 2009-02-05 18:45:04
Sháním kola na mého škopka, dostal jsem nabídku na tyhle 17", chce za ně 12 000,-. Snad jsou to třídílné speedline 2311, tak se chci zeptat bo google toho moc nenašel.
Jj, jsou hezký, jenže budou vypadat minimálně o palec menší, radši švábe pořiď AMG 17" nebo 18" :o)
Ty woe, já na tom chci jezdit, ne skákat :-)))

05.02.2009, 22:35 |
zazaa Speedline Competition 2311, lite stredy a tazene limce z Al plechu .... mam je taky akorat me chybej poklicky kdyby ses jich chtel zbavit tak dej vedet :)
:-)))
Co cenová hladina, kolik stály když byly nový, půjdou na těžký auto? asi nejsou měkký jako některý novodobý kola? Takže, mám je koupit? Ještě musím na homologaci do nějaký kretén si při přihlášení vozidla nenechal napsat veškeré rozměry ráfků a pneu, tak mám jen 15" a zimní dokonce 14" :-)))

06.02.2009, 11:04 |
zazaa jeste nedavno je meli v nabidce jen se lisily plochou stredovou krytkou
cenu nevim ale jete na ebay sem videl za 350Eur
s vahou auta nevim jak se poperou... proti litejm kolum jsou ty limce hodne tenke... proste plech... i kdyz zase je to asi nejak upraveno nebo specialni plech pac sou hodne tvrde
Ta plochá krytka by se mi líbila víc, nicméně člověk tvrdí, že v 18" stálo 25 000 jedno kolo....

06.02.2009, 18:20 |
bastr hm skopek je docela tezkej ale asi bych se toho nebal .. skoda puvodniho majitele .... ja mam na svojem skopku napsany 17 origo a spokojenost )))
Jo, ale tohle ja na mezitypa, tam nevím jaké byly povolené rozměry

07.02.2009, 16:50 |
clown dle meho cena odpovida .., nabizeli mi za tyhle penize tridilne BBS .. 2 roky zpet :o)
No vzhledem k tomu, že se na mezitypa dělaly originál 17" tak povolený jsou, jenže zápis jen na povolení Forda, a jestli chceš ty šmejdy zase dotovat, tak jsi blázen :-)))
Co se zapisování kol na DI týká, tak to je v naší republice docela děs - když jsem chtěl zapsat na BMW kola, tak chytrá paní za okýnkem říkala, že v žádném případě nemůžou být rozdílný šířky disků na nápravách, a naprosto sem nepochopil, že pokud mám schválení německého TUV, tak stejně musím jít na české TUV, tam zacálovat 3000,- a pak až mi to zapíšou ....Moc se mi líbí jak si tady hrajeme na drsňáky, co platí v německu neplatí tady - o rozdílnosti dodržování předpisů v obou zemích netřeba psát. A nejlepší, že mi tam pak napsala rozdílné pneumatiky na nápravy, jak jsem chtěl, ikdyž se stejnou šířkou disku :-))).