Navštíveno 6565x

20.02.2009, 12:04 |
Alííí Přišlo mi to na mejl, ale na Berounsku jsem to ještě jezdit neviděl, tak to asi bude fake, ne? :-)

20.02.2009, 12:07 |
Alííí

20.02.2009, 12:22 |
Alííí S tou přední SPZ by mu tady příslušníci tak pomohli a ochránili ho, že by se nestačil divit. :-)

20.02.2009, 12:35 |
svar Podle mě je to stříkaný chromovou barvou jakou prodává třeba millenium color. Ale možná se mýlím.
s ohledem na Emiráty.................... to nebude jen barva :-D :-D

20.02.2009, 13:16 |
Lufas myslim ze tech par panu v bilejch habitech by si nas koupilo vseci:-D tak ze je mozny ze to jen barva nebude...

20.02.2009, 13:26 |
dolph jj je to bile zlato.. nekde jsem o tom četl článek

20.02.2009, 13:28 |
svar Jen by mě zajímalo jak dostanou to zlato na plast. Nic proti arabáčům.
Fake to není, A8 už tu problěhla hezkých pár let nazpět. Mám jí někde doma v PC, tady buhužel u sebe ne.

20.02.2009, 13:46 |
Kesam Samej ropák okolo :-) mrda jako prase.
A pak že oktávky oslňujou, od tohodle budou odrazy jako prase :D
taky ma i zlaty folie ;) jako tam na tom slunicku to kdyz jede tak to musi oslnovat vsechny a vsude :-D
A8 byla snad jen chrom ne ? :) ten MB fake neni a zlato to je taky sem to někde čet nedávno , padesátníkovo lambo taky už bylo :)
ono u těch arabáčů to má i svoje praktický hlediska takový auto :))
Nismo.Power: To víš, 90% čechů nepozná, zda to je chrom, barva a nebo zlato. Koukám na fotky na PC a to víš - monitor LCD mě to opravdu nezobrazí reálně.
Ta A8 mela myslim kastli z hliniku a byla vylestena, ne? Jako kdyz se lesti alu kola... ale ten Meda beda fakt nevim - no porsche jsem zlate uz videl - teda bylo potazeno takovou tenkou zlatou vrstvou no - kdo vi, jak je na tom toto auti doopravdy no.
Zlato nezlato, vubec se mi to nelibi. :o)
Je opet videt, ze vkus si za zadny prachy nekoupis...
V Autosport&Tuning byla jednou recenze o téhle M3.Byl tam i popis jak vzniká ta barva...kdyby to někoho zajímalo dohledal bych to..:)

Nismo.Power : a jedna paní povídala... je to LAK.. stejně jako na tom bmw... stejně jako zlaté porsche, apod.. je to lak.

20.02.2009, 20:52 |
Thullo | Upraveno: 2009-02-20 20:53:50
2 Vasekkch:
Jestli tohle je lak, pak tento pan je LAKYRNIK :o)

A vysledek...

A jeste ta Audina A8 - ale jak rikam, mam tuseni, ze toto byl jen rozlesteny hlinik...

20.02.2009, 21:17 |
aphex To druhý porsche (911) není to samý jak na něj dává ty zlatý plátky (boxter).
A k te 911 - je tam 18kg zlata na tom :o)
[ Link ]
Thullo : to mi řekni jak vyleštíš plast.. a i kdyby plechy byly leštěné a plasty nachromované, tak nikdy nedosáhneš stejného odstínu.

21.02.2009, 00:06 |
Kesam Thulo tyhle pozlátka jsem sledoval na discovery jak tam, staví ty káry dělal tam takhle nápisy

21.02.2009, 00:08 |
Kesam ebeerman: Jo pamatuji tam píšou 700 000 kč lak .-)
to pak nasere každej kamínek kterej odletí od náklaďáku ale oni na to mají no :-D
2 Vasekkch:
S tim lakem jsem reagoval jen na to porsche, kde jsem si byl jist tim zlatem.
Co se te ADUI tykalo, tak jsem jasne napsal, ze to s jistotou nevim, ale pouze si to myslim. Na druhou stranu mas nepochybne pravu, ze kdyby vylestili kastli, plastove narazniky by meli jiny odstin, takze to mozna barva bude, neb se mi nechce verit, ze by si nekdo nechal udelat z hliniku narazniky... i kdyz, v RUSKU a DUBAJI je vsechno mozne :o)
nechtěl bych to udržovat v "neomatlaném" stavu .. musí to být hrozný furt to leštit
Thullo: Ta A8 byla stříkaná, tenkrát se to taky řešilo na všech fórech a tehdy to byla novinka ta barva. Ale Nismo to je bavič :-D
[ Link ] dejte chrom barvy a nechte běžet

21.02.2009, 19:55 |
koren Thullo + Vasekkch: A8 kdysi lestena byla, resp to byl "prototyp" A8.
také něco k tématu:

A tady jedna toho medvidka zezadu jeste jinak no...
Kdyz koukam na ten pocet, je to uz celkem OHRANE :o)