Navštíveno 3807x

06.03.2009, 15:44 |
DaNNy Zdravím, neuměl by někdo sehnat nové pneu 195/45/15 za nějakou rozumnější cenu než na krámě? Ne žádné nankang a podobně, ale něco ze střední třídy. Díky
Připojím se k dotazu jestli ti to nevadí. Jen s tím rozdílem, že mě by nankangy nevadily.

06.03.2009, 20:46 |
fredh kolik je pro tebe rozumější cena?

06.03.2009, 23:34 |
Olda před týdnem jsem kupoval, tak by mě taky zajmalo za kolik kdo umí :)
Napiš aspoň nějakou značku a zkusím tě to zjistit, pokud nechceš nankangy tak si kup Kumho, ty bych řekl, že jsou za slušné peníze
[ Link ]
taky se připojim :-) ptal jsem se jednoho kluka kterej testuje pneu který nejsou moc známý a řikal že nankangy NS2 jsou prej dobrý.má snima dobrý zkušenosti.
[ Link ] ale jak vidim ty kumho tak asi po nich půjdu taky :-)
ale ty nankangy mají (ochranu ráfku) mě se líbí víc když to tam je protože nízkoprofil bez toho je divnej a u těch kumho to nepíšou tak to tam asi nebude ne??

07.03.2009, 10:54 |
DaNNy Tak ty kumho je už jen poslední kus, tak proto ta cena. Jinak by se mi líbily. Já koukal na Barum Bravuris 2, kolik by vyšli přes tebe Dragster?
DaNNy: v pondělí tě dám vědět jaká by byla cena Barumek.
aha tak na to jsem nekoukal kolik jich ještě mají.tak to si vezmu ty nankangy no.mam na ně dobrý ohlasy tak proč to nevyzkoušet taky :-)
A umí někdo dobře ty nankangy?
DaNNy: tak moc tě nepotěším Barum za 1490,-, a jinou levnější alternativu by bylo Scudo 1300,- Kč

09.03.2009, 12:40 |
DaNNy Dragster-to je v pohodě, vezmu je asi z odkazu by Marlang. Ale i tak díky za nabídku!
no nevim jak je na tom Nankang s kvalitou teď,ale před pár rokama je koupil kamarád a prostě to nešlo vyvážit,už tam bylo asi půlkilový závaží a pořád to házelo...já bych do nich nešel,to už radši Barum nebo Matador