Navštíveno 4624x

Zdarek.Mam dotaz ohledne brzd.uz 14 dni mi drhnou brzdy.Myslel jsem ze tam bude nejaka necistota ale uz je to nejak moc dlouho co to drhne to uz by se davno obrzdilo.Muze te mi nekdo poradit co by se stim dalo delat?diky moc
Jako drhnou, ze porad brzdi nebo, ze jen piskaji pri jizde? Zhod kola poradne vycisti trmeny a boky desek a melo by to prestat. Pokud ne tak mozna zustavaji vyset pistky brzd a budes muset vycistit a rozchodit pistky ve trmenech.
No pri jizde drhnou.Dnes jsem prezouval na letni a kompletne cely jsem to vystrikal vapkou ale nepomohlo to.Snad s tim nebudu muset do servisu.Jsem tam totiz kazdou chvili.
Desky jsou v jakem stavu? Jinak nez pojedes do servisu tak to zkus zhodit a cele odrhnou ocelovym kartacem.
No desky tam budou asi dlouho ale je to tak mesic co mi rikal servisak ze jsou jeste dobry.No a sam to sundavat na to si netroufam protoze je to Laguna a tam je snad elektrina i v brzdach
Kdyz si na to sam netroufnes tak ti nic jineho nez servis nezbyde.
jestli si to dobře pamatuju, tak Lagu má skoro stejný třmeny, jako R21 nebo R19 - tudíž máš zřejmě zatuhlý třmeny - tudíž sundat třmeny, vyčistit, namazat a opět smontovat; jinak jestli je to zatuhlé, poznáš velmi jednoduše - jedna brzdová deska bude poloviční, než druhá :-)) - taky jsem to na svým autě dělal, po zimě mě to čeká znovu, ale už to nebudu řešit jen vyčištěním, ale opravnou sadou - veškerý prachovky, osičky a těsnění půjdou nový :-), jestli si na to netroufáš, tak jako Phitypaldy :-)