Navštíveno 4151x

mám možnost je koupit přez známého nové z auto kelly za nákupní cenu 790,- zajímalo by mě jak sou na tom s výdržností, budou brzdit kola o velikosti 17'' na mim esku :)
ono všeobecně nevidim rozdíl mezi tim zdali tam máš například 14" s profilem 60 nebo 17" s profilem 45.... při stejný šířce je to stejná guma takže velikost kola bych vynechal..... od feroda už sem měl jak racing který teda nic moc za tu cenu tak už několikrát tu střední řadu, vždycky to byl takovej mainstream ale ty poslední co jsem koupil tak jsem si řek že radši totálně nejlevnější šunt z usa kterej i tak bude lepší neb to co jsem za 1700 na předek cadillacu dostal vypadá asi tak jako kdyby vzali šrot ze spojek co repasujou a slepily to patexem ..... nebrzděj, okamžitě se hřejou, často pískaj a hlavně po brzdění smrděj jako spojka..... takže já z ferodem skončil co se destiček jak ceny tak kvality týče, je to lepší než starline to ano, ale když ferodo tak repas spojky nebo tak destičky už nechci.....
a moh by si napsat jakou řadu taky.... ta cena je podle mě normální na esco pokud se jedná o ten střed
...ze bys jako misto nich koupil radeji drazsi s vetsi vydrznosti*, nebo jak?
Na P605 jsem měl Bendix a super. Feroda mám teď na P406 Coupe a jsou o něco tvrdší, pískají (nevím jaká řada ), takže Bendix byl lepší. Rychleji ubývají, ale zase šetří kotouče a hlavně brzdí, netuhnou a nepískají. Nejhorší byly asi TRW.
.mycTD : to je na mě ? :)
na to esco bych radši koupil třeba ATE, to určitě taky maj v kelly ..... od těch sem měl a ty mi ani nepískly, určitě bych nebral e-icer to je fakt stlačená tma :D ...
jinak ta cena určitě nákupní nebude, podle mě to je naprosto normální cena když tam pudeš na libovolnou firmu nakoupit :)
nismo: na perfekta, bo je treba k cene priradit konkretni produkt. takhle dostane akorat rady od lidi, co kdysi koupilu motorku s nejakyma ferodama a kamosovo auto s brembama brzdilo lip.
abych jen neprudil, tak jsem driv na bezne jezdeni kupoval Ferodo Premier a nestezoval jsem si. predpokladam, ze P3RF3KT neceka za 8kil racing desky.
tak jasný, bejt to DS za tu cenu tak je tu ten dotaz asi zbytečnej :)
podle mě to sou bežný premiere za naprosto běžnou cenu

21.03.2009, 16:25 |
xid | Upraveno: 2009-03-21 16:26:08
S ferodama mam perfektni zkusenosti, davame je na firme na vsechny auta (dodavky + nakladaky) a vzivote jsem je neslysel pisknout a to predpokladam ze sefik kupuje ty nejvetsi SHITy (to vite setrit se musi :-D) ted jsem je dal i na osobaka spolecne s kotoucema (byla mi doporucena na nove kotouce tvrdsi smes o par korun drazsi) a nemuzu rict jediny slovo proti.
jakou řadu ted netusim ale je jasny ze to bude nakej střed, jejich bezna sada je za 1190,- takže zadnej zavodni zazrak, chtel sem jen vseobecne vedet jak sou na tom feroda co se desticek všeobecně týče

21.03.2009, 23:04 |
Kesam NP: Mě to nebrzdilo vubec na kolech :-) Tak jsem dal ATE kotouče a desky a komplet new zadek tak jsem na to tedka zvědavej
ja mam super skusenost s Juridama a nebo Textarama.Za tu cenu supr kvalita.