Navštíveno 427x

28.12.2005, 23:19 |
Ole Hoj jeste jeden malej doataz co myslite ,že by bylo nejlepší - Rezonator misto katalyzatoru, nebo sportovni katalyzator, muj stavajici kat, je po smrti a novy od Hondy stoji kolem 20 tis :-) jde mi o skromne navyseni vykonu trosku osrejsi zvuk,a pocitam ze emise i se sprtovnim katem neudelam... CRX 2.G, 91kw. muze byt dohromady katalyzator a rezonator, neni to zbytecne??Co zpetne tlaky??? viz foto..

Se sportovnim katem bys mel udelat emise. Je to normalni kat, ale lip propustnej. Rezonator je normalni dutej tlumic. Zeptej se Cervina, ten prodava oboji.

29.12.2005, 10:36 |
20bad tak dej sportovní kat misto normos katu a rezonator misto stredovyho tlumice

29.12.2005, 11:27 |
Ole hmm myslite ze je velka prasarna hodit misto stavajiciho katu rezonator???
proc byto mela bejt prasarna? mel sem to tak
Scream: takze podle tebe vyrobce montuje katalyzator jen z duvodu navyseni ceny, hmm ?
bmw: ano a kvuli emisim a snížení výkonu:-)))
mimochodem...emisema projdu i bez katu..jen na STK divně čuměj....
To je fakt,Fordi bez katu prosli jen Felicie ne ee...

29.12.2005, 20:44 |
Ole Takze vysledek = nerez roura od svodu az po koncovku at se soused posere!
spravne!
ja kdyz kupoval svou 106 GTi tak jsem ji asi po tydnu daval do servisu na nejaky povinny zakroky, pamatuju si ze jeste kdyz jsem jel od kupce tak jsem si rikal ze to auto ma docela dobrej zvuk,kdyz mi ho v servisu zvedly tak mi ten typek zdesene zacal licit jak tam nemam katalyzator ale misto neho nejaky ovalny cosi ... hehe. Po tydnu jsem mu rekl ze se u neho stavim po Novym roce na vymenu vyfuku ... a von na to ... "bylo by to dobre, aby to pak proslo emisema" ... a ja : "ale ja nemyslim ten katalyzator,ja vam dovezu konec od remusu". Borec jenom vyvratil oci.