Navštíveno 6622x

Nevíte někdo, jestli to vůbec jde, jak si vyběhat na předek malou (americkou) SPZ? Kamarád si to nechal dělat na rapida na zadek, to bylo prej v pohodě. Nemáte někdo zkušenost? Díky moc
Co znamena mala? Ta skoro ctvercova misto klasicky podlohly? To si chce jen vymenit znacky a rict ze potrebujes takovyhle... S tim by problem byt nemel si myslim.
jsem pomalej :) v tom pripade je to klasicka znacka, me se vetsinou ptaly jestli chci klasiku, nebo tohle

01.04.2009, 22:43 |
Kesam V bejvalé ulici jí měl cikan na G3 :-)
Nebo dej jako má tomik :-)
Jsou 3 typy značek na osobáky.. klasika, čtvercová a pak obdelníková USA co je na tom G3... cena tušim 800 jako příplatek na magistrátu.
záleží na úřadě, já jsem musel mít evidenčku, ve které muselo být napsáno, že se tam vejde pouze tento rozměr, pak jsem ho dostal, ale sraní s tim bylo :-(
je to bez příplatku, stačí říct že chceš jednu normální a druhou USA a dostaneš je...... mě je jednou málem nacpala takhle a pak sem se na to podíval a řikám že já potřebuju oboje normální, ona myslele že když neví co je nissan 200sx tak že to je určitě z ameriky prej :)
Nebo si nech udělat čtvercovku na Slovensku a je to, já to tak udělal ...
[ Link ]
TOMIK__007: Kde se to dá objednat a nevíš jaké dovedou varianty rozměry atd.?
Tak na tý slovenský si ale benga smlsnou.. to jsou papíry na rok.

02.04.2009, 16:09 |
Skury
Skury: Ty prazdný RZ jsou zajímavý,to by šlo vyřešit reflex. folií a českej formát číslic a bylo by..

02.04.2009, 16:58 |
Skury Jenže oni ti klidně udělají i v tomhle fotmátu s textem, ale s německým fontem a Dčkem. Takže by eventuelně stačilo jen přelepit Dčko CZetkem a byl by klid... Možná. :)
jj jasný ale mě to vychazí zrovna s číslem 3839 a to v tom německým fontu je kurevsky poznatelný,ta trojka je hranatá jako debil.. :-)
já nevim co řešíte... to co je na tom golfu dostanete na magistrátu

02.04.2009, 19:41 |
zazaa jak kde
v pardubicich dostanes US znacku jen na US aut :(
chtel sem taky dopredu US (ta klasicka plachta me zaplacne celej privod vzduchu k chladici a uz tak se to chladi blbe) a dozadu ctverec a smula ...
Díky moc za info. Zkusim se zeptat na dopravce a uvidim. Chci to mít ofiko. Samolepku si můžu vyrobit v práci, ale to nechci...
OT - ten golfík na té fotce je libovej:-)

03.04.2009, 02:42 |
Katy 2mladas: co maj ostatni, musim mit taky ze :-///
Jasně Katy, hned se musim opičit.
A co když mám nárazník, kam se mi klasická proporcionálně nehodí nebo jde blbě uchytit...???
:-)
Mladas: tak se samozrejme opicis :-D

03.04.2009, 16:12 |
Skury Tak ono to snad ani v TuningCupu jinak ani nejde, než se opičit... Všichni bílý podběhy, zlatý šroubky, angel/devileyes... ;o) Joke, of course. :)

03.04.2009, 23:33 |
Katy 2mladas: to by mohl rict kazdej :))) ;)
2skury: taky se ti to zda ? ja mam tyhle nocni mury cim dal casteji bo co :-D:-D:-D