Navštíveno 6050x

Stále není 100% hotovo, ale to z fotek nebude tak poznat, pořád se čeká na snížení zadku HiFi zástavbou :o) jinak už je zvenku taknějak hotovo až na pár detajlů, nově koženej interier, ale ještě se bude dodělávat palubka
.

aha tak to ne tohle se me nelibi, klasika černý anatomy z A3 sou lepčí
kdyby se někomu zdálo, že mi v levém rohu nahoře černaj fotky, tak to je filtrem a já jsem teď línej to retušovat :o))
hele, byť to bude znít divně, na živo ten interier docela sedí, je to komplet včetně tapeců a interier je černo-žlutej
Škoda těch kol, ty se mi vůbec nelíbí :-(
mě připadá že ty zadní lampy mohly být jiné.. celé auto je světlé jen ten zadek takový tmavší díky těm světlům.. Jinak máš na tom udělané hodně práce... tak ať slouží

12.05.2009, 19:12 |
Katy tady si dycky dobře zaslintam :))
v Myte jsem te videla projet jen kolem ... a kdyby tvoje blond slecna na me tak nekoukala, ze ja tak koukam na vas (auto) tak te stopnu.
Katy: neboj, já nekoušu. To si nás klidně stopnout mohla. Tak příště :-).
jo nekouše, nj, měl jsem hlídání no...
k těm zadním světlům, celý auto má černý doplňky a to včetně světel, v reálu tomu zadní hodně slušej, no a za kola jsem nakonec rád :o) zatim naživo nebyla jediná reklamace, naopak

12.05.2009, 19:52 |
Hanys73 | Upraveno: 2009-05-12 19:56:18
jojo, krásná audinka ;-)
co ten zadní lem? budeš to opravovat?
jo a taky si tady mohl dát z Mýta lepší fotku, a né tu kde držím altán ať neuletí :DDDDD
OT: chystá se Escudo's camp do Olomouce? :D
musim nějak :o) prasklinku
Olomouc je na nás daleko :o/
.

no mne se taky ten intros nelibi :-) Ale jinak venek super :)
Pěkná práce, jen ten interiér - černý by byl lepší.
krasne cistej styl, jen ty kola mi tam taky moc nesednou, barva ano, ale tvar tech paprsku
Venek se moc povedl, interiér mi nesedí barva, jestli je to jako má kokta L&K tak nebrat.Doufám že uvidím naživo, někdy...

12.05.2009, 22:34 |
fredh kola jiný, ty to doslova zabíjí, jinak pěkný.
Von ten introš hlavně na živo vypadá o dost líp. Teda pokud je to ta světlá koža.

12.05.2009, 22:40 |
mishan | Upraveno: 2009-05-12 22:40:57
moc hezké, super sjednocené, exterier 1 s* svetla sednou supr, jak píšeš, černá k černé, a co takhle dát po obvodu disku tenký proužek v barvě vozu, to by nemuselo vypadat až tak uplně zle ;-)

12.05.2009, 22:56 |
Katy to me se ty kola libi na tom fest !
ok, priste na Vas huknu :)
2mishan: prouzky budou za chvili rozsirene jak pro teploušky :)))
za mě jiné kola ...jinak good :)
já vidim jednu celkem zásadní změnu ...
jiná paní Eskůdová, už v PB jsem si všimnul ale nevěřil jsem ....
Petura: nj :o) když my se vidíme jednou za rok kamaráde, nakoupíš dvojčata a takhle to dopadá
jinak kola tomu naživo seděj, je to vidět na fotkách 2,3 a 4, oni se ve skutečnosti nelesknou když pominu nerez, černý kola byly podmínka a já si nemyslim že by jiný černý byly změna k lepšímu o 180°, tohle auto mělo prostě vypadat jinak než ostatní a to se vcelku povedlo, celkově vypadá celistvě a přitom sportovně, je nízko, ale projede zatim všude, no a každej se za nim otočí, ale to je hlavně barvou, ta je na živo mezi běžnejma autama ufo
koukám ani jedna zmínka k prahům, tak to asi nebude tak horký :o))))
co to mas za skaredy prahy a ty listy nad nema :-DDD
jinak pekny ale live je to luxus ta menici se barvicka! ;-)

13.05.2009, 09:44 |
Kesam Paradička moc pěknej khar.

13.05.2009, 09:46 |
Kesam Paradička moc pěknej khar. Jo ty prahy mi moc teda nejdou takhle pod auto.
Tiše závidím.Původně jsem taky přemýšlela o A3,takže fakt krásná:-)
Je to fakt pěkný!!! Lak parádní, ale černej interiér by se hodil víc a jiný kola by to chtělo. Něco s límcem..9x18 - 9,5x18..to by šlo. To je můj názor :)
Stanli: tak límec vůbec, auto máš zahlazené a pak tam strčit límec... Límce už neletí
jezdí jedna oranžová na chromovanejch límcích a vůbec mě to teda u srdce nevzalo, je pravda že s límcema po Německu jezdily tak 4 roky nazpět všude a slušlo jim to, ale... Ono k tomu interiéru, neni taková legrace sehnat černou kůži aniž by nebyla dojebaná :o( a pokud, tak to je ranec, tohle v reálu působí fakt líp než jsem čekal, tim že tam jsou neprůhledný folie, tak to nejak nenarušuje a vevnitř je to fakt pekný, tešim se až bude vnitřek komplet hotovej
za mě goood ;-)fakt pěkné....
já si myslim, že teda límce letí furt a letět budou!!!
jo, tý oranžový to nesluší to máš pravdu, je taková divná..nárazníky, mračení atd.
chtělo by to vidět naživo ten interiér na fotkách to vždycky vypadá hůř...
Zdar chlape, máš to moc pěkný. Mrzí mě, že jsem si víc nepohrál s těma laminátama, ale situace byla prapodivná. Víme svoje Escudo, co? Jinak fakt paráda... ;-)
Ale stejně byl nejlepší Lucas v PB. Prý projel celý areál snad dvakrát a hledal oranžovou. Ale ona jak svítilo sluníčko, tak byla zelená :-). Docela legrace s barvičkou.
mě se to líbí jako celek kola, lak , interier
je to netradiční

15.05.2009, 16:29 |
Lucass | Upraveno: 2009-05-15 16:30:21
Ne, ne hnedka napoprvé, ale zeleny to opravdu bylo, tak me to trochu prekvapilo, jak jsem to videl porad v garazi oranzovy =o)