Navštíveno 8917x

Ahoj,
vybiram ted nove pneu a nedari se mi sehant mirne jete tak pokukuji po novych, vybral jsem si Kumho ECSTA SPT KU31 215/40 R18 89Y XL? Nema nekdo zkusenosti? Pripadne umi nekdo udelat ceny? :) Diky
uz se tu probírali vícekrát, a vždy jen dobré reference ...
já sám jsem měl na 3 autech KUMHO KU31 195/50 R15 a za ty peníze maximální spokojenost ...
ted mám ve stejném rozměru BF Goodrich - nebo jak se to píše a ty nejsou zdaleka tak dobré jako KUMHO, hlavně za mokra
Kumho sú dobré, Ecsta je moc dobrá. Neviem či nie tú má kamoš na Lexuse LS-ku...
Mám na omeze která něco váží dané Kumho ECSTA SPT KU31 v rozměru 234/45 r17 97W no musim řict že jsem nečekal žadnej zazrak přeci jen 12tis za sadu 4 gum ale musim uznat že drží sakra dobře a to dělam chvilema šileně věci s tima utem a neuthnout se, brzdna draha taky bezva jak za sucha tak za mokra, hlučnost vicemeně žádná. určo doporučuju.
nechci strasit ale v poslednim testu letních pneu v rozmeru 205/55R16 dopadly tyhle kumho pneu absolutne tragicky.... zkusim pohledat.
H-Honza: to spíš byly někomu trnem v oku a tak je museli zhanit ...
za ty peníze bych je viděl jako lepší gumy než číny tirangl, suny, wanli apod ....
ale je zase fakt, že ta samá guma na jiném autě se může chovat jinak, ale na civicu jsem s nima opravdu problém neměl
diky kluci za rady, ale zatim je nemuzu nikde senhet skladem :( jen 225/40, pry ani vyrobce je nema ted :(
H-Honza: nebyly to spiš Kumho Ecsta HM KH31 ? tyhle gumy dopadavaj tragicky často nerozdil od SPT KU31.
e-pneu.cz ma že maji 18ks skladem
[ Link ] ;
Kumho ECSTA SPT KU31 215/40 R18 89Y XL BSW 3341,80 Kc
4 kusy 13367,20 Kc
muj oblibenej shop
[ Link ]

22.05.2009, 21:23 |
rebel | Upraveno: 2009-05-22 21:25:12
shaft:Ecsta není správná volba co se mých zkušeností týče. Jo sedí dobře jak sucho tak voda ,ale rychle mizí vzorek to se mi nezamlouvalo.Měl sem na Mitsub Carisma a po roce byli fuč.Je to má teorie a jde o co jde tobě.
oki diky chlapi, jeste je tu moznost zvazit tyhle Nankang Sport NS-II taky v 215/40 r18? Co myslite?
mám tyhle Kumha doma v rozměru 195/45 R15,ale nemůžu posuzovat nemám je ještě obuté dělam nápravy a tak to chci hodit zároven z nápravama jedna mě vyšla na 1205 Kč.

26.05.2009, 10:39 |
vypuk Dělal jsem minulé léto na Hyundai v Nošovicích a bavili jsme se tam s jedním korejčíkem co to je za gumy, že nám to nic neříká. Říkal, že je to nějaká kvalitka. Měli to na všem, pokud vím, tak se to dává i na "ítřicítky" (samozřejmě že ne v tomto rozměru). Lítali tam s tím furt na Tucsonech a docela dost vydržely(nevím jak často měnili gumy).

26.05.2009, 13:25 |
BALI na letošní sezonu jsem na bawo kumha obul a zatim gut... v normálnim provozu jsem toho ještě moc s nima nenajezdil,ale na autodromu gut:) ikdyž toyo byly lepší