Navštíveno 8648x

máte někdo zkušenosti s tímto? jestli je to vůbec realné...

22.06.2009, 16:34 |
Poky2 Mám s tím zkušenosti jen ve Photoshopu =:o)
Ale většinou u BaWorů když se vymění blatníky, kapota, nárazník, pak to co "drží světla", tak by to mělo jít...
Aspoň tak je to u E46 =:o)

22.06.2009, 17:02 |
xenonman | Upraveno: 2009-06-22 17:07:09
no pravě tohle je trošku větší laborování dle mě,
jinak světla, stenu chladic vč chadiču, kapotu, blatníky, nárazník mám :-)
jinak poky2 diky za pěknou pracicku
i to svetlo samotne je trosku mohutne oproti puvodnimu

22.06.2009, 20:34 |
Syrup Neee takovej bastl na tak pekny X5tce...
stará X5 je fakt dost ošklivá když srovnám s faceliftem, řek bych že to pude tam napasovat skorát to určitě nepude šroub na díru a bude se všude možně vrtat .... už i od pohledu dvě stejný e39 ze stejnýho roku můžou mít jiný usazení blatníků a nedaj se prohodit :)
no sranda to asi nebude,ale pokud by clovek do toho mel jit,tak na nejake stare X5 a ne na pomerne drahe a novejsi X5...
a ted je otazka jeste predelani zadku,to bude asi jeste horsi...pac udelat jen predek a zadek starej,tak to bude hruza...
no prestrojit X5 na facelift X5 asi pujde rozumne, ale udelat z toho X5 II uz da daleko vic prace

23.06.2009, 21:23 |
Syrup | Upraveno: 2009-06-23 21:24:46
treba si xenonman chce pripomenout projekt forman/megane :D jinak jako Pavel, predek new a zadek old= strasnej hnus
tak pokud na to máš věci , tak to zkus , to bude to nejmenší něco rozložit a max to zas složíš zpět jak to bylo , pokud toho bude až moc na předělávání
syrup, jenze to ses trosku out co do tohoto nazoru, tady je to furt bmw na bmw :-) jinak projekt forman fungoval jako dobra reklamni kampan, kdyz by se delal ten predek tak samo i zadek
as jako syrup... Já yslel, že se takovýhle auta nebastelj
hlavne, ze je tu samej odbornik, Opet polozim jednu zakladni otazku mate s tim nekdo zkusenosti? nazory a pripominky znat nepotrebuji dekuji
A jéje, za chvilku tu budou jezdit X5 s třímetrovýma křídlama, už to vidím v barvách :o)

25.06.2009, 10:00 |
xenonman | Upraveno: 2009-06-25 10:01:16
a jeje tady zase umí někdo číst :-) a křídla pod 70m nejdu tzn největší křidlo na světe

25.06.2009, 14:24 |
RedBaron | Upraveno: 2009-06-25 14:26:15
Ne, já celej svůj aktivní motoristickej život potkávám golfisty se zavařenýma zadníma dveřma, předníma spojlerama a různě povyměňovanýma světlama z bůhvíčeho v plniči a říkám si co je na tom za parádu a teď do toho začínaj chodit i X pětkaři tak je to trochu k pousmání :o)
nevím, ale mě se ten FL nelíbí.
nevim co je na tom tak tezkeho pochopit, ale ptal jsem se tady nekoho na jeho nazor? nebo co na to rika? i kdybych tam daval bazenek na strechu tak je to snad kazdeho vec a pokud nekdo predelava bmw na bmw tak je to hroznej vrchol zavarovani zadnich vrat a tomu podobne to mas naprostou pravdu musim se tomu opravdu jen smat
ale to co by z toho xenon chtel mit neni FL,ale zcela jiny novejsi model ...
FL predchoziho modelu ma ted...
a dalsi podstatna vec tohle vůbec neni pro me :-), ja k tomu nemam zadnej důvod pac na podzim snad bude x6