Navštíveno 12971x

06.07.2009, 21:59 |
DaveX Zdravím. Mám tady doma laminátové prahy na felicii. Plánoval jsem kdysi, že bych si je dal na auto. Ale jelikož jsou v černé barvě a metlu mám vínově červenou, tak jsem je tam nedával. Ale teď jsem to tam jen tak přiložil a zase to nevypadá zle v černé barvě, když mám nárazníky také v černé. Zítra tu dám kdyžtak foto.
takže k mému dotazu. Čím lepíte prahy ke kastli? Popřípadě kolik by tak vyšla cena, kdybych je dal stříknout do metalízy?

06.07.2009, 22:02 |
Fipo když lepidlo tak na okna, potažmo na spojlery a já mám řeba prahy chytnuté zboku šroubkama. Mám to takto už asi 4.rok a nikdy s tím nebyl jediný problém
jasny lepidlo na okna... (autoskla :-D)
Pokud si chces bejt jistej, ze se to nehne,tak dvouslozkovej tmel, kterym se lepi dily na vette. Pokud koupis z USA, tak se to cenove muze rovnat lepidlum na skla.
[ Link ]

07.07.2009, 00:45 |
DaveX Luke-Jeep: jaké je nejlepší a kolik mi toho bude stačit?
značku si nepamatuju, ale v krámu jsem chtěl lepidlo na okna, tuba stála něco kolem 200,-
přilepil jsem s tím lištu na dveřích, prahy, a lízátka na oba nárazníky a polovina toho ještě zbyla ...
když jsem rejpnul nárazník a před lakováním chtěl lízo sundat, byl to problém (leda odřezat) tak jsem to tam nechal ...

07.07.2009, 10:10 |
Kesam POLYRUETANOVEJ TMEL to drží že když jsem to sundaval tak to nešlo :-)

07.07.2009, 10:13 |
tom96 já jsem používal lepidlo mamut :-) od der braven (snad jsem to napsal správně) a krom prahů jsem tím přilepil uplně všechno co bylo potřeba :D:D a všechno bez problému drží
Lepidlo PUR 25ml....Polyuretanový jednosložkový tmel, černý, 25ml, k lepení nárazníků, spoilerů, tahokovů, křídel, mračítek, lemů, prahů, odolný proti vodě, UV záření, teplotám -40°C až + 90°C Cena 75.00 Kč

07.07.2009, 13:22 |
Kesam Sidnev to jsem psal akorát jsi to uvedl na pravou míru a je přelakovatelné.
jako Kesam a Sidnev, lepil jsem s tím zákazníkům bodykity a pohoda

07.07.2009, 18:25 |
DaveX Takže tady dodávám foto těch prahů. Luke-Jeep je určitě poznává :) Leží mi už tu nějaký pátek doma a jsou hezké.
Přikládal jsem je na auto a ani v té černé nevypadaly zle. Chce to jen oživit černé nárazníky a zbytek plastů a myslím, že by to nevypadalo špatně. Co vy na to?
Zajímá mě, jestli se to líbí v té černé nebo ne.
Přidávám pár foto:
PS: klacků si nevšímejte, pořád to vypadávalo jak jsem to zkoušel

07.07.2009, 18:35 |
DaveX

07.07.2009, 18:37 |
DaveX

08.07.2009, 08:54 |
Kesam DaveX:No a já jsem tam dal takhle klacky a mezi dveře a prah jsem strčil karton aby to nešoupalo dal lepidlo za bouchn ul a drtuhej den to bylo :-)

08.07.2009, 09:15 |
DaveX jj, ale mě spíše zajímá, jestli to bude vypadat dobře nebo ne. Já myslím, že to zas tak blbě vypadat nebude. Bude se to potom dát stříknout přímo na autě? Či odlepit?
není to špatný ale sundej určitě zástěrky

08.07.2009, 10:32 |
fredh podle mě to bude dost hrozný.
Začal bych kolama a pak o něco málo dolů a auto bude vypadat 100x líp jak s něčím takovým, co ani není ve stejný rovině s předním i zadním nárazníkem.
už i nějaký patnáctky s nižším profilem gumy na tý felícii udělají víc parády jak tenhle bastl
můj názor

08.07.2009, 13:13 |
DaveX fredh: jj, asi máš pravdu. Jako je pravda, že ty prahy jsou hezké a že by to nejhůř nevypadalo. Ale první věc, jestli vůbec, změním určitě kola. Chci to mít v pohodě tak bych tam dal max 14. Ale víš jak, chodím do školy, brigáda teď u nás byla těžká na sehnání tak zatím nic a jsem trochu blázen do hudby :) tak bych asi zase posílil sestavu no :)
uvidíme, seženu peníze a udělám ty kola
kola kola kola udělají 50 proc vzhledu auta :)a v tý černý bych to tam rozhodně nedal to už bych dal do barvy i ty ostatní části ...problem je že to stojí prachy a jako student to máš hold těžký no :)

11.07.2009, 21:22 |
Rudi určitě tam ty prahy nedávaj bo to akorát celý zkazíš. Určitě kola, jak někdo psal a když už ještě něco, přemejšlel bych o stříknutí nárazníků.