Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Co je to dose pipe?

o Navštíveno 6317x o
o 13.07.2009, 19:48 | trueno
Ahoj,už delší dobu přemejšlim co že to maj ty australáci na těch svejch Holdenech VL Calais místo blow-off ventilů .Řikaj tomu bass dose nebo dose pipe a ta věc při odpuštění tlaku turba vydá tak dokonalej zvuk ... ten sound bych taky bral! Nevíte někdo co to je a jestli se to dá někde(kromě Austrálie)sehnat?
Takhle to vypadá v akci.
[ Link ]
[ Link ]

o 13.07.2009, 20:08 | trueno
Video nende ,co?A co tedˇ?
[ Link ]
o 13.07.2009, 20:09 | trueno
o 13.07.2009, 20:37 | tappaja
[ Link ]

nema BOV, ten pretlak utika pres lopatky turba. Prej odchazi turbo, docela bych tomu i veril, alr co lidi neudelaj pro efekt, ze jo.
o 13.07.2009, 20:41 | Pagoš
Ty woe to mi dělá auto normálně, akorát ne tak nahlas
o 13.07.2009, 21:03 | trueno
Tedˇ to taky vidim ,má to v podrobnostech k videu i s tim linkem.... a ty holdeny to maj asi sériově protože co video tak tam maj tohle odfouknutí.....
To by se dalo udělat akorát že ne na mym autě ,boužel mám váhu vzduchu v airboxu....ale lákalo by mě to ,zvuk vodfouknutí je dokonalej i když zkurvit si těma zpětnejma kopancema tlaku dmychadlo neni taky žádnej hit ,tak jenom na zkoušku ;-)
o 13.07.2009, 21:17 | tappaja
No seriove to nema zadnej Holden, bych si troufl tvrdit. Pise tam, ze se musi dat vaha jinam atd atd... Zas tak podrobne sem to necet.

"You need to move the AFM to between the Throttle Body and the intercooler."
o 13.07.2009, 21:28 | .mycTD
holdeny to v serii mit nebudou, ale frci to hlavne v australii, proto holden.
o tom kurveni dmychadla se taky furt dohadujou.
o 13.07.2009, 23:32 | Nismo.Power
hroznej zvuk..... to mi dělá taky ale rozhodně ne takovym trapnym tónem tohle je spíš k smíchu než k obdivu :)))už jen přesunutí AFM je krok do prdele za chvilku se budeš divit proč to nejde za plynem....

a když už joke tak něco podobnýho :)
[ Link ]
o 14.07.2009, 12:12 | DJ.UFÍK
hele nevim ale zlate odfouknuti "pisknuti" :o)
o 15.07.2009, 11:27 | Lukaash
Pagos : s coolerem se to zlepsi ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4766 sekund.