Navštíveno 194x

Jakej mate nazor na novej ford focus ? ale jen ty co s nim jeli a mohli to odzkoušet ja jsem si včera zkusil tohodle focuse handy a fakt bomba docela o něm začinam uvažovat ale nevim jak jsou na tom fordi s kvalitou a spolehlivostí tak se chci optat.

Sorry za vsuvku, ale ty dveře jsou takhle normál jo???

19.09.2005, 09:07 |
Kmoda Co to je?To je ten C-max?
no u forda je tohle spešl uprava pro invalidy dělaj to tak i pro fusiona a fiestu jinak pak tam je ještě uprava na ovladani plynu a brzdy rukou pomoci paky, je to v automatu a navic je tam i zvedak do auta elektricky ovladanej fakt supr ale ja osobně chci jen automat připadně upravu na ty ruce tohle je spiš pro vozejčkaře. ford je jedina automobilka co nabizi takhle upraveny auta a dokonce to dělaj i se super vybavou žadny zaklady hodně mě to zaujalo.
Komda ne to je klasickej novej Ford Focus kombi jen z nabidky ford handy pro invalidy takže takhle upravenej

19.09.2005, 11:09 |
sosal jezdil jsem opravdu s mnoha auty a rikali jsme fordem tam vlakem zpatky.
musim ale rici, ze se to vztahuje na starsi modely. asi tak do roku 98. hlavne mondea v turbodiselu. novy fokus je dost dobrej kousek, podle meho nazoru lepsi nez oktavka. mozna je muj nazor trochu ovlivnen tim, ze proste skodovky a zvlast oktavky nejsou takove jak se vsude pise. mam praxi z jednoho velkeho autobazaru v praze. osobne bych fokuse doporucil. sam bych ovsem preferoval- bmw, subaru, toyota. mel jsem subaru legacy jako sluzebni vuz a musim rici, ze kdyz jsem fanda bmw a take jsem jich nekolik mel, tak jsem nejezdil v lepsim aute. moje poznatky berte jak chcete, protoze kazdy ma sveho favorita a neda na nej dopustit.
nejlepší je Camaro, ale to tady ví každej :o)
No moment8ln2 je akce na Focuse s cenou 410.000 za 1.6 16V 74Kw, klima v y8kladu, 6 polstraru atd.
Marauder: camaro je krasny a je to muj sen rad bych ho měl ale pokažde do něj ladovat berle a zas složitě ven no to raději ne :o)))
mrazik: cenu neřešim protože když vezmu přispěvky, slevy a odečtu dph tak se dostanu na dost krasnou cenu ale spiš mi jde o to abych blbě nevybral.

19.09.2005, 19:47 |
kaa hele, co jsem ja slysel, tak nove fordy jsou bez problemu, na rozdil od historie, jak pise Sosal. Ted uz je to super.
Ford měl průserovej (turbo)diesel 1.8 a vyráběl tu debilitu spoustu let, protože zřejmě nechtěli vyvinout pořádnej motor a chtěli mít v nabídce turbodiesel. Je to dost krátkozrakej krok. Obecně Ford až do poloviny devadesátých let prostě spal, neměl snad jedinej model, o kterým by se dalo říct, že byl vyloženě dobrej. Zase třeba od lidí, co měli benzínovou Sierru 2.0 DOHC jsem nikdy neslyšel říct o Fordu jediný křivý slovo.