Navštíveno 8481x

zdravíčko,
Máte někdo zkušenosti s tímhle cvrčkem ??
Přemýšlíme s přítelkyní, že obnovíme její vozový park z nudy za nějakou střelku :)

20.09.2009, 13:52 |
Kesam Asi to pojede jako prase lehké vid :-)na ford fans jí někdo má.
vim jen že podle testů vycházela hodně dobře a musí s ní bejt hrozná prd.. . :-)

20.09.2009, 18:55 |
vypuk Borec to má u nás v podniku, je mi toho auta líto, jak vidím, že chce furt machrovat a odjíždí při studeným motoru a nohou na podlaze,... Jinak fešný autí :)

20.09.2009, 19:16 |
fredh člen laconi na tuning foru ji už delší dobu má. Jinak bych asi vlil svifta sport, sice jen sestnáctka se 125koňma, ale mě se líbí o dost víc.
jel jsem přesně v takový..... moc to nejede ale o to víc to sedí v zatáčkách že s tim vyklepneš na okreskách mnohem silnější auta :) je to příjemný na řízení ale neni to pohodlný :)
než tohle, tak bych taky šáhl po suzuki swift sport
swift zase tak nepojede ale za mě je taky hezčí....
no nevím ..jesi hezčí ...každopádně motorizace je někde jinde..ten 2.0T určitě 1.6 nenahradíš. Jinak z toho 2.0 se dá v poho vymáčknou přes 180ps
slysel jsem na ST jenom chvalu
nekde je stranka s upravama, jak rikas 180 koni naprosto v poho (bez turba samo)
co Clio Sport?

21.09.2009, 16:12 |
treid Za me Clio Sport :)
pokud nové, tak uplně jiná cenová relace:/ a jetý se sehnat moc nedá ...

21.09.2009, 19:21 |
zipp Hanys73: co Focus RS?:-)
zipp: tak to by bylo samo nejlepší, 305 šemíků pod kapotou to už je slušné :) ale cenově je trochu mimo
každopádně taky bych ho bral, v bílé je luxusní ;-)

Takhle je hezci:)

21.09.2009, 21:02 |
Lucni.konik | Upraveno: 2009-09-21 21:10:08
za necelých 700 tis. to jde ne?
..řeším tady hlavně fiestu ST a cenovou relaci
(+- 250tis)
díky

21.09.2009, 21:19 |
vypuk K tomu zelenému eSTéčku, jedno nám tu lítá taky po městě - paráááááda!
mně se Fiesta ST líbí, podle mýho vypadá mnohem líp než Swift a líbí se mi i víc než Clio, všude na ni píšou samou chválu, takže já bych ji bral, ale zkušenosti s ní nemam, takže neporadim

21.09.2009, 21:35 |
Rudi Neřekl bych, že je STček málo, co jsem hledal Clia Sport, tak sem až čuměl, co je v rajchu na prodej "novejch" ST fiest
Fiestou ST chybu urcite neudelas, ale za 250 by se dala pekna Honda Integra:) Podle mnoha motonovinaru jedna z nej predokolek vubec. V aktualnim Speedu ji zase vynaseli az do nebe.
hm, člověk tady přemejšlí o autě pro ženskou a už se tu dovídá, že focus RS, integru apod :)))))))))
A co by jsi tady jinyho cekal? Nezapomen na tu Supru v bazaru:)
nechám at si počte mladá:) ANO,je to pro ženu a 150ps je až až ...samozřejmě někdy se svezu i já :)

24.09.2009, 00:02 |
Kesam Na toho rs focala jsem koukal na mimoni masakr jako kráva.