Navštíveno 10677x

cau..jelikož jsem daval novy spojler tak jsem dal prozatim spz za okno..je to povolene..nebo jak to s tim
je? videl jsem par aut ze meli predni spz nalepovaci na spojleru...diky moc za odpoved
je to o dohodě s tim kdo tě zastaví, když nebudeš dělat ramena tak tě nechaj ale neměl bys jí tam samo mít....
nálepka už vůbec ne, nálepka = nemáš SPZ = auto neypůsobilý k provozu = můžeš příjít o papíry klidně :)
spz za oknem... když tě zastaví možná ti dají šanci abys to na míste napravil nebo jak psal nismo.

20.09.2009, 23:27 |
Kesam Jo tady něco k tomu máš :-) kdysi dávno.

20.09.2009, 23:33 |
Kesam

20.09.2009, 23:34 |
Kesam Na fleku jsem jí tam musel natřískat klíčem na kola a vruty z introše :-)
jestli nechces prijit o ridicak tak ji okamzite dej tam kde ma bejt :) taky sem ji tam tenkrat mel zastavil me vzal si doklady a pak mi rika pane bavor to ten ridicak dlouho nemate na to ze o nej ted přídete,vypněte motor a vystupte si z vozidla. V tu chvili by ve mě krve nedořezal, vylez sem a vypadalo to fakt ze je to vhaji nakonec sem to jen tak tak ukecal ze sem na miste musel v aute najit dva sroubky a sroubovak a pred nim ji okamzite nasadit od ty doby ji nesundavam :)

21.09.2009, 00:13 |
Katy za dva tacky třeba a vidi to neradi.
Takhle do mě někdo nacouval v Thomayerce v nemocnici a rozštípal mi rámeček..značku jsem teda vyndal,protože to bylo o ztrátu a jezdil s tim asi dva dny,jelikož jsem nemohl sehnat stejnej,co jsem tam měl...Na Letný u Sparty stála ranní hlídka (klasika sestava na pokec-jeden Zlej a druhej Hodnej)..viděl jsem je už z dálky,jak vyzobávají řidiče z řady..a jelikož na ně svítilo ranní ostrý slunce-mohl jsem už zdálky odezírat jak jeden koulí očima a ječí na druhýho něco ve smyslu espézetka voe espézetka....vyhrožovali,ale nakonec se to pořešilo domluvou-vysvětlil jsem jim situaci(...mě chtěli nutit na místě k montáži,což se mi vzhledem k absenci děr podařilo rozmluvit)a taky jsem jim slušně vysvětlil že za 20 minut mám být v práci a že přece kvůli rámečku nepřijdu o místo..a tak mě pustili.. :o)ale musel jsem jim slíbit,že to okamžitě dám do pořádku..což jsem po tomhle interview celkem rád učinil do nějakýho náhradního rámečku..Takže po tom jdou určitě..... :o)

21.09.2009, 19:21 |
Kesam No mě tenkrát tady ve vsi slovily za SPZ na straně a moc nízko a hlavně neposdsvícenou to byůlo v roce 06 tak jsem jelk do globu koupil jsem si tuzingové ledky do spz míswto šroubku,ale dal jsem je tam pěkně přes nárazník ze zhora aby nebylo nic vidět a podsvítil do 2 dnu za 2kila pokuty co bych pro ně neudělal a přesně jak říkáš jeden zlej a ostrej jako břitva a druhej v pohodě.

22.09.2009, 11:59 |
fredy ja taky nějaký čas jezdil s SPZ na oknem, měl jsem novej nárazník a ještě jsem na ni neměl ani díry. ve městě mě zastavila hlídka a hned si to nafotili, k tomu taky přidali že jsem měl na okně ještě nalepenou starou dálniční známku, ikdyž byla prošlá teprve 2 dny. dali mě do správního řízení a tam jsem dostal myslím 2500,- pokutu a nebylo to ohodnoceno žádnýma bodama... pochybuji že by ti mohli zadržet auto, když SPZ máš...
Asi jsem měl štěstí. Bez přední SPZ jsem jezdil 2 roky. Měl jsem nový nárazník a nechtělo se mi vrtat díry. SPZ jsem měl v kufru :-) Stavěli mě 3x a ani jednou si toho snad nevšimli, protože neřekli ani slovo.... Pak jsem díry stejně vyvrtal. Ale vypadalo to docela hezky bez značky
MATTESS:snad ne na rapidovi nebo jsi taky někdy dělal tuzing:-)
škodovkář: to bylo na spotřebáku (jsem myslel, že máš mého Rapida najetýho, když byl jako vzor) :-)
MATTESS:no to jo,ale předchozí evoluce neznám,ale asi žádný nebyly
škodovkář: v galerii je vše, co jsem prováděl :-)
MATTESS:vždyt tu žádnou galerku nemáš
taky jsem nepsal, že tady :-) "moje" domovská stránka je jinde (mysli trochu)
já vim tam jsem taky hledal