Navštíveno 9559x

Zdravim... ma s timhle
[ Link ] nekdo zkusenosti?! .. chtel bych to pouzit misto dalkovych svetel :) co myslite slo by to ?! sviti to dostatecne nebo je to zbytecne vyhozene penize ?!

nevim no zkusenost nemam,ale radsi bych priplatil za lepsi halogeny
[ Link ] ale taky by me zajimal nazor a jak svití
Rek bych, ze vyhozeny prachy, tohle svitit nebude...
nepočítej že to udělá tolik světla jako žárovka :) dal bych to maximálně jako je na videu do tý mlhovky jak tam dává tu HB4.....
no .. kazdopadne to nejspis skusim koupit :) ... a uvidime ... pak vam reknu :D jako taky bych neveril vic ledce nez zarovce ... ale tak uvidime jak to bude svitit :) mlhovky nemam :(
vyhozene penize, zkousel jsem h4 ledkove a je to uplne o nicem... vzhled peknej kdyz je to venku to je vse...
xenonman: tak presne od tebe jsem potreboval slyset nazor pac ty tomu budes rozumet z nas vsech tu nejspis nejvic :) tak dobra.. dam na vas... a prdim na to :) koupim si to na babetu :D hehe

05.10.2009, 19:33 |
Kounect | Upraveno: 2009-10-05 19:35:00
Jestli chceš ty H1 tak Ti je přepošlu/přeprodám dál ode mne, koupil jsem je na denní svícení do mlhovky a nepoužiju to, je to hrozně do modra ( ač bílé ) a popravdě čekal jsem víc.
Koupil jsem za 580,- na aukru ( včetně pošty ).
Jestli chceš, za 250,- jsou Tvoje.
Kounect: hej... jo.. ja si je vemu ;-) kdyz to das za takovou cenu tak aji kdybych to mel mit jako sviceni k pocitacu tak to vyuziju :) pisu ti mail
já taky mám ale HBčka.... taky to nehodlám použít je to naprd....
někde v něčem jako je autoexpert nebo tak něco psali, že vývojáři různých automobilek pracojí na hlavním světlometu, který bude využívat LED technologii, bude mít úplně jiné paraboly atd. a psali, že to nebude reálně dřív než v roce 2011. takže se ani nekochám nadějí, že přijde někdo jiný a vymyslí takovouhle H1, která bude mít ten správný světelný tok as svit. Ale jak psal někdo nademnou, jako do mlhovek nebo na dení svícení to bude asi cajk

07.10.2009, 10:12 |
zipp píďa: nvm, co jsi kde četl, ale audi R8 už s LED světlama jezdí nějakej ten pátek ;-)

07.10.2009, 15:47 |
Bucci mam (dostal sem od některých místních členů) k narozeninám LEDky pro komplet interiér a přední parkovačky na Octu 1 facelift v kombajnu...
... parkovačky naprosto famózní
... interiér prostě lahoda a super...
ještě jednou díky Ufajzovi, Zanovi, Chabimu
zipp: ale ta má LED jako denní svícení, jinak má klasicky v čočce xenon ;-)

07.10.2009, 21:17 |
JR Myslim, ze Lexus uz nejakou dobu pouziva LED do prednich svetel

08.10.2009, 08:32 |
Bucci ta O2 - už vidim policajty.... to je pomalu na techničák.....

08.10.2009, 09:16 |
zipp M.Á.R.A.: jj, základní verze jo. Ale pak máš ještě příplatkový světla, který jsou KOPMPLET LED ;-)

08.10.2009, 09:22 |
zipp jinak ta octa je krutá:-) kdybych ji měl, tak bych rozhodně něco takovýho chtěl sehnat
Kounect: toz co jak to vypada ?!... posilas ?!.. nebo si to mam taky obednat z aukra ?