Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Barva na plast - interiér

o Navštíveno 16795x o
o 31.10.2009, 17:26 | Midnite
jakou byste doporučili barvu na plast v interiéru? potřeboval bych černou.. předem děkuji

o 31.10.2009, 17:33 | PL113
zrovna taky řeším...do auta potřebuju přestřákat stříbrný plasty černou barvou. Takže jsem taky zvědavý čím...
o 31.10.2009, 17:57 | jura.j
barva je jedno , hlavně pod ňu dat plnič !! jináč to zleze.
mám na třetím autě a néni problém

foto k příspěvku  od jura.j

o 01.11.2009, 01:53 | Kesam
Základ na plasty a bude to oka pak na to plnič mužeš nemusíš dával jsem ho jen na palubku a pak barvu jakou chceš.
o 01.11.2009, 13:56 | Katy
jj, hlavne dobry postup.
barvu muzes vybrat normal ve spreji např.v Bauhausu či jiném obchode barvy-laky.
o 01.11.2009, 15:10 | Big_Max
taky jsem stříkal už několík věcí v interiéru hodně jemným šmirglem trošku přebrousit, pak základ na plasty, potom plnič a nakonec jakoukoliv barvu ve spreji!
Ale taky je dobrý pokud jsou hlubší škrábance a podobně, tak "překitovat"! Plnič pobere opravdu jen nejjemnější nerovnosti a lakem se každá nerovnost ještě více zvýrazní!
o 02.11.2009, 12:00 | swedak
Můj postup, když je to hodně vroubkovaný, brousit jak hovado :), leptadlo na plasty, stříkací kit, plnič, pak jaký koliv autolak. Když je to hladký jen brousit, leptadlo, plnič, autolak. Pozor, když před lakováním probrousíš plnič na plast, probroušený místa před lakováním fouknout ještě leptadlem, pak vše drží jak má ;-)...

foto k příspěvku  od swedak

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4706 sekund.