Navštíveno 10060x

Zdravím pánové!
Je to nějakej čásek, co jsem tady představoval svého tátoše, a cestu, kterou ušel do loňského léta - viz. zde:
[ Link ] Od té doby se samo ušel další kousek cesty, a já bych rád ve své story pokračoval, fotky budou možná mluvit daleko víc, takže jen ve zkratce - mazlík dostal nově obšité kormidlo, obměnil jsem komplet světla, a samozřejmě, to nejdůležitější - kola. oupil jsem je od Tykeeva (doufám, že se sem podívá, a okomentuje ;-) Vzal si je do parády mishan, co se s nimi dělo je vidět tady:
[ Link ] No, a dneska jsem je konečně obul. Takže místo dalšího kecání pár fotoz:

Pak si ke mě našly cestu tyhle Helly Magic Colours...každej si ťukal na čelo - "zelené lampy na modrofialové auto?" - ale výsledek mě vcelku překvapil...

Zelené boční blikny...

A už na autě. Golfa mám zatím na celodenní ježdění, totál renovačka včetně laku ho čeká letos v zimě.

Z pohledu řidiče - vlevo původní čiré trio, vpravo současná záležitost, origo kouřové blikny s bílou mlhou

Ještě jednou, teď už komplet osazené

Na mishanovu radu se kola "otempovala"

Objednaly se gumy 195/45/15, a dneska se to KONEČNĚ naházelo na auto, fotky stojí za hovno, vím, ale.....zajímá mě názor ;-) Časem udělám nějaké lepší, tyhle byly narychlovku telefénem...

no lepší než sem čekal, nádhera ;-)

24.03.2010, 19:22 |
fredh ty světla bych hodil do hajzlu, nebo aspoň modrý, ta zelená je hnus. A kola na tom udělaly nejvíc. Takže jako celek paráda.

24.03.2010, 19:24 |
BULOH No na mě to jako celek působí rozpačitě, nevím...

24.03.2010, 19:24 |
BULOH Nejsem zastáncem malých kol na poměrně moderních autech, pokud nejsou dotažené do detailu
fredh:
Nooo, zapomněl jsem to sem napsat, ale vnitřek bude laděnej dozelena ;-) Mám sedačky, které chci nechat potáhnout, taky Pink Floyd, ale z kabria - mají výraznější boční vedení, a celkově líp vypadají.
Chci prostě zachovat to, že to je Pink - to znamená i modrofialovo-zelená kombinace. Na fotkách nic moc, mě to taky ze začátku přišlo všelijaký, ale čím dýl se na to dívám, tím víc se mi to líbí.
A dík za koment ;-)

24.03.2010, 19:33 |
Kesam Pěkný kola :-)

24.03.2010, 20:07 |
Timbo auto jako celek neni spatny ono vlastne kdyz je clovek trochu normalni tak neni na golfu co zkazit ale jako tema svetlama jsi tomu nasadil korunu to se na mne nezlob. ale kdyz se ti to libi.....
Timbo:
Zajímavý je, že ohledně volby zadních světel se najdou dva druhy lidí - jedni řeknou PECKA, a druzí HUMUS. Nic mezi...já patřím do té první skupiny, takže na autě ještě chvíli zůstanou.
Dík za komentář ;-)

24.03.2010, 20:39 |
BULOH V téhle podobě jsou ta světla jako pěst na oko, buď modrý a nebo zatmavený gti

24.03.2010, 20:51 |
hawai zelený světla na to vážně nejdou, to už by byly lepší tmavý nebo naopak čirý, ale zelená ne-e
Ona barva těch zadních lamp vyplynula tak nějak z okolností...s mishanem jsme stáli při předávce kol na pumpě, a vymejšleli blbosti nad mým autem, a myslím, že to byl mishan, kdo plácnul, že by se na to hodily zelené zadní lampy...víceméně, to auto je kombinace modré a zelené, okna jsou tónovaná do zelena, edice Pink Floyd měla po sobě modrozelené samolepky, čalounění sedaček na sobě nese zelenkavé motivy, navíc, jak píšu, s interiérem je něco v plánu...tak proč to tam nedat? Byl to pokus, jak to bude vypadat, výsledek se mi zalíbil, takže zůstaly.
Pokud si někdo myslí, že je to snad dodělávka, tak ne, není, jsou to origo Hella, a dá docela fušku je sehnat. Mám něco svého, co nemá každý, předtím jsem měl krystaly, a okoukaly se mi.
a hlavně ty světla ocení především VW positive a plně chápu, že se to ostatním nemusí líbit,dřív sem ty světla taky nemusel a tmavé popř. čiré má každý šampon, takže myslím,že Plusíkovi jde o jedinečnost stylingu a myslím, že ta je splněna..
pekny kola a celkove auto , ale zadni svetla mam okoukany unas vim o 3-5 GIII co je maj :)
mně se to líbí :)
btw cos koupil za gumy, kde a za kolik?

24.03.2010, 22:03 |
BULOH Ano jedinečnost je opravdu splněna...

24.03.2010, 22:07 |
PlusOne | Upraveno: 2010-03-24 22:10:50
deywis:
[ Link ] Nejnižší cena, co jsem na Netu našel. Trval jsem na indexu nosnosti 82, anžto ho mám předepsaný. To, že rozměr (45) v TP nemám, moc neřeším, tu nosnost jo.
BULOH:
Vo tom jako ten tjůnynk přece je, néé??? Se hlavně lišit..;-) :-)

24.03.2010, 22:11 |
Pajk Jako reál těch světel bude jinde, ale mě se nejvíc líbí LED krystaly.

24.03.2010, 22:16 |
TROY měl jsi sehnat modrý helly crazy colour
LED , čirý a podobný by si dal na auto jen dobytek a lepeňák.
Proto mám 2 sady celočervenejch, black magicy a origo crazy colour )))))
Nechápať zle, tie zelené svetlá sú ok, ale neidú k farbe auta. Viem si ich predstaviť na bielej, striebornej a podobne, proste svetlá farba karosérie... k tomuto mi to fakt nesadne :o)
hezky, ale jako ostatní tak světla to hrozně kazej....

25.03.2010, 01:25 |
maxov za mě palec nahoru,prokouklo to..jen ty světla zadní mě tam taky vubec nesedí...pokavad by si chtěl,budu prodávat moje zadky,taky hella colors,ale modré
Mě se to líbí moc, krasavec, hlavně kola jsou good...
ano zelený světla jsou zvláštní, ale líbí se mi ... je to tady dost neokoukaný.. v německu ale celkem běžný (sice na konci 90 let:))..

25.03.2010, 07:29 |
PlusOne | Upraveno: 2010-03-25 07:31:24
Honza2.016v:
Vždyť to auto je taky z 90. let ;-)
Thomas:
Díky. Za kola "může" mishan. Ale nápad byl můj :-P
maxov:
Modré nechci, dík. Někde na VWotexu je fotka Harlequina s modrejma zadníma vratama, má jedno světlo modrý, a druhý zelený - zelená se mi k tomu prostě líbí víc.
pekny akorat bych to posadil jeste niz
trochu upust gumy, moc přefoklý to máš, pak to sedne níž...

25.03.2010, 13:10 |
Pajk Ještě dej kliky do laku, nějakou pěknou koncovku a zatmav to :) A taky bych dal jiný světla dopředu, ikdyž toty série se hodí k těm zadním..
přední světla z Gtčka se dvěma parabolama.. trochu to osvěží předek..
Dovolím si malé oživení, a přidám pár foteček z Vrbenského VW Srazu...;-) Určitě lepší, než mizerné fotky mobilem...

az na zadni lampy hezkej golfik kola holt delaj auto
pěkná kára, ty magic světla tomu slušej - aspoň to není tak okoukaný jako krystaly.

09.04.2010, 20:09 |
maxov člověče pěkné,to ja mam letošní léto sockoidní bačkory:)