Navštíveno 13984x

19.04.2010, 08:39 |
Cormi Ahoj, prosim vás vy co jste online... má smysl kupovat kotouče a desky FEBI na BMW Z3? Bratránek chtěl brát ATE, ale nejsou skladem, FEBI skladem mají, ale neslyšel žádné reference, tak se bojí objednat... poradí někdo? Díky
co jsem videl, Febi prekupuje spoustu veci.
pokud mas moznost objednat a podivat se co bude uvnitr, asi neni problem.
Febi hodne rozsirilo sortiment, bohuzel bych rekl na ukor kvality, protoze nekdy v te origo Febi krabicce chodi dily jinych, dle meho mene kvalitnich vyrobcu.
A protoze Z3 lze trochu povazovat za "sportovni" auto asi bych sel po necem spolehlivym a vyzkousenym...
Na Z3 bych se taky podival asi po necem jinym... At se koukne do DE, ty brzdy vyjdou o neco lip a maji to skladem. Prepravkou mi to prislo za dva dny od objednani a zaplaceni, takze pohoda ;)
Pokud jezdíš s BMW na masírku po bulvárech a nevymetáš okresky na limitu, tak si klidně vezmi co chceš. Ale pokud opravdu jezdíš rád rychle a rád se na svoje brzdy spoléháš, tak po zkušenostech s
ATE Powerdisk (kopání po 5 tis. km)
Brembo + Textar (kopání po 15 tisic km)
Ferodo (kopání po 10 tis.km)
už bych bral jen
Originál BMW (120.000 km, totální žiletky ale pořád brzdily a nekopaly vůbec)
Kecy o tom, že ATE nebo Brembo jsou to samý jako prvovýroba, z toho už jsme vyrostli. BMW si prostě kvalitu dílů pohlídá a s nějakým polským aušusem, kterýho má ATE plný distribuce dílů, by v Mnichově vyhodili zavřenýma dveřma ven.
FEBI je jedna ze značek, na kterou v poslední době slyším stížnosti a znám ji hlavně jako dodavatele čepů a silentbloků, s kotoučema bych měl pochyby. A po posledních zprávách o FEBI už bych na bávo vzal čepy a silentbloky jen Meyle HD nebo Lemförder.
tohle moc nechápu, člověk si koupí trochu rychlejší auto a šetří na brzdách, které potřebuje co nejvíc
já bych tam dal něco už lepšího