Navštíveno 21707x

Zdravim vas mam dotaz chci lakovat na chrom ale loupe se to i kdyz to zdrsnim. Mate nekdo skusenost co stim a jak? Dekuju
nejlíp asi obrousit uplne dopryc ten chrom...
trochu vic infa,chces ten chrom lakovat jako ochranu bezbarvym lakem nebo barvou aby tam ten chrom nebyl videt(tady bych poslechl Gervise)a taky co to je,kolo,cast motoru,paraboly,zkousel si nejake pripravky na upravu(odmasteni atd.),co si s tim vsecho delal a este je to chrom na oceli,nebo vylesteny hlinik..

06.05.2010, 23:37 |
DaveX Jakým systémem jsi to lakoval?
Jedna se o chromový ramecek jak je na predni masce octavie. Chci ho nastrikat do cerne matne. je to vlastne plast a na tom je chrom. Obrousil sem to nastrikal plnicem ale ten sem dostal nehtem dolu. A ted nevim co na to pouzit:( uplne obrousit se mi to nechce protoze je to strasne krehkej material a spatne se drzi v ruce

07.05.2010, 10:07 |
Spooky1 | Upraveno: 2010-05-07 10:13:01
kamen: Kup šmirgl a máš co dělat při dlouhých večerech... ;-) Já řešil pískováním. Chlapík u nás pískuje "sklem", tak mě to přejel, chrom se lehce odfoukl a načal a pak jsem loupal jak zběsilej... ;-)

nech si vyměnit SPZ, máš rozházený čísla :-DDD
Spooky1 : presne takhle to chci:)) taky sem to chtel opiskovat ale nikdo tu nepiskuje jemne. kazdej jde na to tvrde. takze budu muset brousit :( achjo

07.05.2010, 12:08 |
Spooky1 | Upraveno: 2010-05-07 12:12:30
tykeev: Jsem jim to na ouřadě povidal a pani že prej nemám nárok... :-( :-D
kamen: Joooo tak začni rovnou něčím hrubým. 150ka je hodně jemná na to. Je to pekelně tvrdý. Ještě mě napadlo použít barvožrouta,ale netuším zda by tomu něco udělal...
Tak uz sem to mám hotový no zatim jenom chrom dole:D stačí ho poradne zahrát a on popraska. Pozil sem na to takovej dratenej kotouč do vrtacky a pak narezakem sem to odrezal ted uz jenom to vybrousit atd :))
kamencz: pokud to budeš stříkat plničem, musíš na to ještě před tím použít změkčovač na plasty, aby ti to 100% drželo, jinak se ti to bude loupat
Mohl bych ale nemusim protoze ta predni maska je z laminatu. Je to divny ale je to tak je to laminatove. Ted se mto nastrikal plnicem abych videl kde to jeste musim vybrousit a pak to tim striknu.
tak hlavne ze se zadarilo ;-)
No já pro jistotu základ na plasty dal a drží to dobře... ;-)
no dulezity je,ze se zadarilo...:-)
jj presne tak se mrad ze se zdarilo:)))

08.05.2010, 17:35 |
Kesam ještě ten nárazník spoky a je to v kompletu :-)
Tak uz sem to nastrikal do cerny matny tak uvidime jak to bude vyzerat a jestli se mi to poveplo.
nekde na netu jsem videl ramecky v dekoru karbonu a vypadalo to super, tusim ze za litr...

Tak ten karbon vypada velmi dobre:)
Hotovo:)

šutráku až na ten znáček VRS dobrý ;-)
Proc az na ten znak nelibi? me docela jo. sice tam nepatri ale ma ho 50%octavii i kdyz nejsou RS
kamen: No právě :-( Jako proti křídlům, nárazníkům a tak nemám nic,ale ty znáčky... Ovšem je to věc názoru a hlavně když se to líbí tobě. ;-)
No prave ze to uz ma uplne kazdej ale lezelo mi to doma tak sem to tam dal a nevipada to zrovna nejhur stejne za nejakej cas to dam pric
tak nevipadalo už jsem párkrát viděl, ale prič ještě ne :-DDDD
crestik: to je ta dnešní mládež, všichni do 22 let věku píšou katastrofálně, já podle toho hned poznám věk majitele nicku :-))
Ja a pan čestina sme si nikdy nerozumeli:DDDD.
Ale muj vek si neodhadl bohuzel. sice je to mozna ostuda ze tak pisu ale nejsme ve skole:DD
mishan: tak to bych se i hádal ;)
jinak ten karbon vypadá fakt supr