Navštíveno 9638x

Prosím o VT předních a zadních světel. Přední žluty a zadní celý červený dík ;)

a zadní ;)

žluté takle?

červené takto?

osobně bych udělal červený zadní, přední nechat jak jsou. a něco s to pr*elí, to je jak vosa na bonbonu :D
hmm ty zadní červený nejsou špatný, předek bych taky ponechal jak je.
ty zadky sou super,ty predky spis nic,nedokazal sem si to jenom predstavit ;)
Za mě ještě tu přední mřížku do černa a bude to ok.
pěkný fáčko,jako nademnou,zadek by šel,předek nechat jak je.......jinak osobně mřížku bych si tam dal origo

19.05.2010, 19:44 |
dolph hustý fakan :-) . mě se líbí jak červená prdel tak žlutý předek...nevím, má to něco do sebe.
tak zedek bych klidne do ty červený dal..
a ten předen bych asi nechal jak je;-)
můj názor na předek Davi znáš :)
Zkus Kájovo a pak klíďo i z Blacklina a nebo ouplně origo lampy s přestríknutou zpátečkou taky do orange :)
prosím zkuste někdo VT s těma lampama, jak píšu. díky moc;)
mě ten zadek připadá takový divný :) (a nemyslím světla, ale celkově) :)
me se zase libi strasne moc ;) jinak diky
Zadní bych dal určitě červený a ty přední těžko říct, ta žlutá má něco do sebe:D
Ve Lhotě to bylo určitě nejhezčí auto, ten motorák máš naprosto úžasnej, to se jen tak nevidí, akorát nechápu, jak můžeš točit tim mini volantem:DD

19.05.2010, 20:23 |
Kesam Zadek červenej předek stálice Dejve.

19.05.2010, 20:29 |
kucik Já bych zkusil ty lampy stejně oranžový, jak jsou kola a nápisy na autě, ale předek bych neměnil
Ja zase osobne bych zadek dal do tech cervenejch a predek do tech zlutejch. Ja proste miluju tyhle stara zluta svetla ala Francie.

20.05.2010, 07:25 |
dedo mne sa tie predne svetla zlte pacia, a velmi, je to take ine, v dobrom slova zmysle. a zadne su myslim jasne ze cervene su naj...
přijde mi zajímavá myšlenka vyměnit původní z velký části červený světla za bílý a pak je nastřikat na červeno :o)
Koupit origo kouřovo/červený jako měli některé "výroční" modely. Předek nechat.
předek se musí vyměnit...nebudeme rozvádět proč :D
kdo říká, že se budou stříkat ty bílý lampy?
je snad jedno jestli budu strikat origo lampy a nebo ty bili ne :D spis origo aby mi ti bili zustaly;)

20.05.2010, 16:54 |
Stanli RS | Upraveno: 2010-05-20 16:56:37
byla by škoda zkurv.t ty bílý, když se budou ještě hodit ne?
Líbí se mě jak žlutý přední,tak červený zadní....
Mě se ty žlytý přední moc líbí, podle mě se tam i hodí. Zadek bych ale udělal jinej. Třeba taky žlutej?
Taky se přikláním k tomu,že předek nechat, zadek červený..