Navštíveno 12959x

Moc témat tady nezakládám, ale tohle mě coby velkého fandu do Škodovek vyloženě nadchlo... Pokud by někdo našel jakékoliv info o tomhle autě, budu za něj rád, zatím jen vím, že je to stavba z Německa, za volantem Matthias Kahle a auto má 1300ccm, cca. 130HP a hlavně sekvenční 6q. Další co mě zaujalo, že má kola, které jsem měl v nejužším výběru i já na své auto :-) No pokochejte se sami od 2min. jsou reálné záběry v akci:
[ Link ] Za každé info díky.
info nemam žádný, ale nářez
rád bych se zeptal proč ty brzdy tak hrozně pískají....
jinak ten zvuk je naprosto úžasný...
ac skodovky nemusim, tak paradicka, ten si na nedostatek vykonu nemuze stezovat :)
Tak to se mi hodně líbí ten zvuk je pecka;-)
Performance desky piskaj skoro vsechny.
Nj taková normalní škůdka, každopadně by me taky zajimalo jak tam dostaly ten 6ti sekv. kvalt
Většina závodních desek takhle píská je to dáno jinou směsí brzdového obložení.
Jinak 6q sekvenci umí do Škoda obalu i jeden známej v ČR, ale na cenu se raději neptejte :-))
heh takhle pískám taky...kotouče AP desky Pagid-směs do 750°C...ale pískaj mi jen když nemaj teplotu..

25.05.2010, 20:48 |
sotek panáček umí!
2 Honza2.016v: aj mne a mám to do 800° :oP
Brzda je nepritel rychlosti a z kazdyho smyku se musi ujet... :o)))
2 tappaja: to áno, ale pre prípad potreby (jantar dôchodca snažiaci sa "vyučovať" trebárs na diaľnici) je viac než dobré mať vaic než dobre brzdiace auto :o))))
No to hej, kor kdyz brzdis z rychlosti 200+....
Mám ještě jednu prosbu, uměl by někdo stáhnout video v plném rozlišení a dát ho někam na skládku jako uložto apod.? Byl bych moc vděčný.
Taky sem měl škodovku, ale s tímhle to mělo stejnou akorát kastli :o) Masáž.
Věděl jsem a i jsme to plánovali, o jednom člověku, který mi ji měl do auta dělat, ale byl to starší pán a než jsme to zrealizovali, dostal infarkt :o(
Tohle je ale nějaká polosekvence. Šlape na spojku když řadí a pouští plyn.
polosekvence... se nedivim, ze z vas pana trefil slak :-)
Uz ti to cpu na leteckou postu, vydrz...
skodovky taky nemusim,ale tato je bomba!Ten zvuk benzinku je naprosto uzasnej.
Fordík: JJ na spojku šlape, ono u auta s elektronikou kde třeba řadí hydraulika je to zas něco jiného, tady je to čistá mechanika, ale neloví tam klasické Hčko :-)
tappaja: Moc díky.
škůdka jede ...
no tunere máš zase co dělat přes zimu, příští jaro chci vidět a slyšet žlutku jak takhle řádí :o)
Petura: Žlutka už řádí, jen jezdec se o ní bojí :-) a k tomuhle už jen ta převodovka a výkon by nebyl problém bohužel na úkor životnosti motoru a to nechci.
ty krawo to je masakrhadr ten pan toci volantem uplne opacne ze by DK -))

26.05.2010, 11:32 |
Veva parádní šáde, taková by se mi taky líbila :-)
mazec!!!
ten zvuk je jak z nejakyho nabusenyho dvoulitru
Honzo doufám, že takhle mě vyvezeš ve žlutce, třeba na kokotské rybníky :-))))). Někdy se musím zastavit, abych slyšel novej zvuk.

26.05.2010, 18:44 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-05-26 18:46:42
Dragster: Není problém, letos bych se chtěl svést při té veteránské akci a zvuk to má podobný :-)

26.05.2010, 19:42 |
TUNER | Upraveno: 2010-05-26 19:45:23
Ta převodofka je,jak píšeš od známého )) Má jí tady z ČR od Kalmara a bral dokonce 2 kusy... ;-)
mě by spíš zajímalo, co má na podvozku, bo mu to sedí i na asfaltu, i na hrbolech v lese...

27.05.2010, 10:23 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-05-27 10:26:00
TUNER: Odkud máš info? od Dipiho? Ví o tom autě víc?

27.05.2010, 23:19 |
Eidy Tuner#2: Při jaké akci? Že bych se třeba taky svezl :)
no nechtel bych v tom nabourat, ale jede mu to fakt krasne...
Eidy: Při téhle:
[ Link ] Bejvá to tak v půlce července a jede se jízda pravidelnosti, ale ty Formule moc pravidelně nejezdili :-))
achiles: To já bych nechtěl v žádném autě, ale když vidím jak je to dobře vyrámovaný, tak raději bourat v tomhle než v nějaké sériovce.
furt je to jen hnusna borovice
Pokud to někoho zajímá, tak jsem zjistil pár informací, už vím koho auto je a na odkazu je i pár fotek včetně motoru a popisu:
[ Link ]
Hele, Škodovka a fakt jede :o) Moc hezký video, dobrý auto a chlapík fakt umí. Jak je na tom tahle LR s vyvážením hmotnosti mezi nápravy? Určitě ne tak tragicky jako standard s prázdným kufrem, co?

16.06.2010, 10:16 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-06-16 10:20:59
RedBaron: Fotku kufru nemám, ale předpokládám tam bezpečnostní nádrž, takže pár kilo se ze zadu dopředu přesunulo a sám vím že to bohatě stačí spolu se snížením a vyrovnání auta do roviny a ne aby to byl člun. Mám v kufru baterku a zesilovače a auto brzdí a poslouchá úplně jinak. Každopádně není to jediná Škodovka co jede, takový Šimurda
[ Link ] loni pojížděl v rallyecupu většinu Mišáků EVO což je s 1,4 zadokolkou hodně pěkné.