Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Variant -podvozek atd ,decent ??

o Navštíveno 8137x o
o 28.05.2010, 02:10 | Midi34
prosím poradte mi ,brácha koupil cca před 2 měsíci golfa
od kvalitky.cz koupil BBS kola
co dál chtěl bych ho snížit a rozšířit
podložky asi od Tesárka na doporučení (případně pokud má někdo na prodej podložky 5 * 100 v šířce cca max 25 mm tak nabídky na mail)
dál řeším podvozek za pěkný peníze jsou JOM ale otázka je jestli ho tu někdo má (měl)a jak vydrží
případně doporučení na jinou za rozumný peníze k sehnání alternativu
ještě dotaz čím se liší podvozek mezi krátkým golfem a variantem protože někde psali že na varianta nelze použít tu sadu na krátkýho (nebo je to jen o schválení a zatížitelnosti )a vleze tam ?
pak mě napadlo HP ale to nemá v klasickým ceníku takže na dotaz a uvidíme co napíšou
pro prodejce kdo umí a za kolik co dodat nabídky na mail nebo sem
předně mi jde o doporučení co má kdo odzkoušené
chci to alespon 6 cm a ví dolů ,takže asi i stabilizátor atd . případná varování vítaná (oprávněná)

díky všem

foto k příspěvku  od Midi34

o 28.05.2010, 02:12 | Midi34
jo a foto je ilustrační ikdyž schodou náhod se ty auta krom folií neliší
o 28.05.2010, 08:21 | VladaTDI
Většinou podvozek ze sedana na kombíka a obráceně prostě kvůli zadku nepasuje, tak to neřeš. Na podložky bych se vyprd, co bych řešil tak jsou kola, mě ty co jsou na foto k autu moc nesedí, ale to je tvoje liga. Ty levný podvozky stojej za *****, kup si raději nějakej starší štelovák KW - uděláš líp.
o 28.05.2010, 08:45 | Kindlik
já bych měl také dotaz, ať nezakládám podobné téma. Nabízí nějaká firma štelovací podvozek aby byl zachovaný aspoň nějaký komfort? Nebo je lepší dát jan nějaké pružiny k origo podvozku ?Jde o snížení tak o 4cm. Děkuju
o 28.05.2010, 08:56 | Vasekkch
Kindlik: H&R Streetstyle pokud se na tvoje auto dělá.
o 28.05.2010, 09:33 | Thomas987
já ti pořád říkám ať se vždycky ozveš! jse mměl podvozek an svým a už ho nemám, válí se mi ve sklapě v krabici! ;-)
o 28.05.2010, 10:12 | Midi34
2 Vlada jaký by jsi dal kola ?

2 Thomas já myslel že máš jen pružiny
o 28.05.2010, 10:38 | Cabajka
Mna pri planovani takychto uprav vzdy fascinuje absolutna logika pri postupe prace.

Zadanie je znizit a rozsirit a prave preto ako prvu vec kupim kolesa so standardnym velkym ET, aby som musel pod kazdy disk narvat aspon kilo nejakeho kovu. Super myslenie.

Co takto najprv znizit, potom zmerat co mi tam vleze (optimalne aj bez dretia predku pri zatacani) a podla toho kupit koleso s ET na takej urovni, ktorou by som priamo dosiahol patricnu sirku ???
o 28.05.2010, 12:30 | Kindlik
ok , mrknu na to. Chtěl bych to na Oct II
o 28.05.2010, 21:10 | P3RF3KT
presne tak podvozky od JOMu na to bych se vysral.. druha vec kola. Ty k tomu autu taky absolutne nejdou radeji nejake limce a hodne dolu bude to hned hezci..
o 28.05.2010, 21:20 | JR
Kindlik: KW dela podvozky Street Comfort a na O2 vychazi 26 litru
o 28.05.2010, 23:43 | luda551
seřízní origo pružiny a mas lepší jak JOM a podobny mrdiny .....
o 29.05.2010, 09:53 | VladaTDI
Midi: Já koupil starší KW na pašíka za 7000,- to se mi zdá nejlepší volba. Jinak tady je pár foto který sem během 20 vteřin vygooglil, určitě jsou i vhodnější...

foto k příspěvku  od VladaTDI

o 29.05.2010, 18:36 | Midi34
první a poslední kola jsou neuvěřitelně profláklý
jedině ty prostřední -něco podobného jsem i chtěl ale nakolik je to bráchovo auto vybral si tyhle
nadruhou stranu kvalita tech bbs je jinde než repliky typu Mak atd.

kde jsi pořídil jetej podvozek ? ebay ,aukro , ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3495 sekund.