Navštíveno 8990x

dneska se nám podařilo odladil seriový motor s2000 s kompresorem na 326ps - poslední měření 324,6 PS motor už se malinko zahřál,

chtelo by to prenest ty kone na silnici :-)
hmmmmm tak je tu dalsi kterej me ujede.... asi budu muset zakoupit neco.... ani nevim co :o)))
jinak pekna prasecinka :o))))
Peknej vykon... Super! Ale proc tak malej kroutak? A ty tocky jinak masakr :-)
semtex...bo sis odpověděl sám, výkon nahnaný z "nízkého" Mk otáčkami
Pěkný, pěkný v kolika to má omezovač? a nebo to má max. výkon opravdu na jeho hranici? Převodovku máš sériovou? Překvapila mě "malá" maximálka.
toto je měření na 5 rychlostní stupen, převodovka je 6stupnova serie diff nikoliv, vč jiného stáleho převodu, maximálka nevím 265km/h a auto furt zrychluje :-)
omezovač mám nastaven na 9300ot
Aha, tak pak vše jasné jen ten výkon přesně na hranici omezovače není úplně nejlepší. Ale jinak pěkné hodnoty na "atmosférický" dvoulitr :-)
tak ono do toho omezovače se to pořád netahá takže to je asi jedno kde je výkon, originál auto má taky "lineárně" výkon stoupající až k omezovači a kompresor je přece jen hnanej řemenem takže o nějakym nárustu výkonu zespod tu nemůže bejt řeč, ale myslim že při váze toho auta je to jedno spíš to nějak udržet na silnici ten výkon :)
udržet na silnici nějak není problém o přenášení výkonu se starají pneu 265/35/18
Dane kolik palců mají ty ráfky? Na jedné fotce z vyjížďky DG mi to přišlo že tam máš celkem Áčka a teď čtu že máš gumy 265....
9,5 je šířka zadního ráfku, jinak na kravení mám pneu 235 (bohatě dostačuje a cena pneu je taky jinde) na ježdění 265, ted se kupuji ještě jedny zadní ráfky aby se furt nemuselo prohazovat pneu...
jinak jezdim teda posledni dobou jen na tech 235:-)