Navštíveno 10358x

Ahoj,
tak je to tu zase. Potřeboval bych radu. Znáte majitele tohoto auta?
[ Link ] Nechci jet zbytečně do Ostravy,abych zjistil,že je to vrak. Kdyby se na něj dali normální kola, světla a sundali prahy,tak by mohlo vypadat k světu. Vím,že 4,4i by byla lepší...
vypadá to na auto po tuzerovi takže bych byl maximálně opatrnej..
Ani by mi to nestálo za to se na to jet podívat. Strašný. By mě zajímalo, čim zvýšil výkon ze 175 na 221kW, Chipem? Možná i Dalem, Montym a Zipem. Kup si pofaceliftovou 530i - Dynamika stejná s 535, spotřeba o tři lity nižší.
M.a.R.i : jako ty nademnou
ty si vždycky vybereš takovou hujdu :-D
Co třeba Jaguar S-Type nebo XJčko? :)

16.06.2010, 13:03 |
MaxxT MARI.. nebud blazen, dyt z fotek to vypada jak strasna pastika, po cloveku co byl bez vkusu.. ty uz jsi prodal MR2?
:D Asi máte pravdu, chvilkový pobláznění. Nabízí výměnu za MR2. Tak po S-type a XJ taky pošilhávám :). POtřebuju něco velkýho se silným motorem. A začíná mě tlačit čas, MR2 byh si nechal, ale neuživím 3auta a dodávku
jako ostatni, desna vrana, nejaky stetkou natreny trmeny a tlumice, orvany kola, nevim...
takovy auto bych si nekoupil ani nahodou :O/
Píše investice 60000 za 2roky,tak asi na pořádnou barvu nezbylo :D. Až teď mi dochází,že investice 30 ročně u takovýho auta není nic moc a ještě se tím chlubí :)
no tohle bude ten typ člověka co do investic počítá i projetej benzín :-D
Bože, ať tě to ani nenapadne! Taková šereda a magnet na policajty v jednom.
Ja bych do toho nesel,pulka dilu na designu je zrala na vymenu,ATE kotouce powerdisc pujdou hned taky do kyble,auto je desne zmasteny svetla,narazniky...dnes je takovych aut prehrsel,vybiral bych origo stav s penezma vrazenyma do servisu a ne do laminatu :-/ Tady bys do servisu vrazil jeste hodne penizek,se divim ,ze si mr 2 nenechas,za kazdou cenu menit auto.....
viz nahoře. Psal jsem,že neuživím 3 auta a dodávku a kdybych si koupil nějakou starou pelešinu,abych si mohl nechat toyotu,tak by mi bylo líto,že by ležela jen tak ladem v garáží, neboť pochybuju,že by na ní byl ještě čas.
Jestli něco velkého se silným motorem, tak bych se podíval tady:
[ Link ]

17.06.2010, 11:37 |
FBS TicTac: vždycky když vidim lámací sedačky v E39 vzpomenu si na svou E39 (akorát byl v černé kůži). Říká se tomu komfortsitze nebo tak nějak a v ničem pohodlnějším sem pak nikdy už neseděl. Je to naprosto úžasný, paměti na sedadlech, 2 nebo 3 bederky, opěradlo se dokáže "zlomit" v polovině a tim se prostě do toho auta natvarujete jakkoli. plus vidim sklápěcí zrcátka ke karoserii, výborná věc. Jen ta zelená není až tak pěkná barva...Vypada ale v luxusním stavu, vyměnil bych zadní a přední lampy za facelift a tím auto omladil o pár let.
Teda ty židle vypadají jak po najetém milionu a 30ti letech denního používání, já myslel že když němci neumí kůži dnes, že před patnácti lety ještě uměli, halt jsem se spletl... :-D
To auto je v inzerci minimálně rok a nikdo ho ještě nekoupil. Jinak kdyby jsi chtěl prodávám e39 540i v milionkrát lepším a originál stavu. A cena by tě určitě taky mile překvapila. To jen tak na okraj :)
diky za nabidky,ale nejdriv musim prodat auto. jinak o m5 vim, mam sjetej bmw klub :). m5 nadherna,ale potrebuju neco na kazdodenni jezdeni. ta 535 byla vysledkem kombinace unavy a chvilkove nerozvaznosti :)
ví někdo něco o té M5? Taky nad ní uvažuju, bohužel bych s tím jezdil denně do práce :-/
Tak ta M5 rozhodne neni na cestu do prace....nevim,jak to mas daleko,ale pokud blizko,tak se ji to moc libit nebude a pokud daleko tak pocitej s vyssima nakladama servis,benal
Zkus tuhle 335i, ta bude laciná :)

.. a za měsíc bude v bazaru jako nebouraná po starým pánovi :D
Tak jo, budem sledovat BBB Bordel Bouzov ... :)

22.06.2010, 18:43 |
RJ | Upraveno: 2010-06-22 18:48:45
a na tuhle jsi se dival? Auto osobne znam a cca. 2roky zpet bylo moje, ted ho prodava kamarad a porad je ve velmi peknem stavu a s peknou vybavou...
[ Link ]