Navštíveno 9483x

Prosim vas vsechny kamaradi, kdoz se nudite a umite delat v lepsich programech, nez je malovani (viz prilozene foto - muj vlastni vytvor :o) ) o pomoc pri vytvoreni VIRTUALNIHO TUNINGU.
Jde mi o to na auto dat takovehle ´pruhy´ - mela by to byt stribrna ci seda metaliza, proto VT a ne jen malovani :o)
Take mne zajima vas nazor na takovou to upravu - zda ANO, pripadne JINAK nebo radeji vubec NE.
Mám to jen v jednom uhlu, ale rad bych to i ze predu a zboku - slouzilo by to jako mustr pro lakyru.
Dekuji vsem ;o)

Tady ty fotky, kam bych to rad :o) pripadne zaslu na mail ve vetsim rozliseni - pokud by toto nestacilo.
1)

Jinak inspiraci mi byla tato Cossina :o)

thullo dej pokoj čéče... nechej tak jak je
tak to by byl pěknej hnus, velebnosti
vygoogluj si boss stripes, at vidis, jak to ma vypadat doopravdy ;)
Diky kluci za nazor - samozrejme to peclive zvazim, jen bych chtel videt, jak by to vypadalo. Pravda je, ze se mi liby ten styl BOSS STRIPES :o)
Takze PROSIM o VT takovych BOSS pruhu ve stribrne barve - viz nasledujici fotky!
1. Varianta:

2. Varianta:

3. Varianta:

Jako, je i zajimavy, dat treba prouzky ve stejne barve, ale v matu - to je ale jen myslenka - treba se to na PROBE vubec nehodi :o)
Kazdopadne prosim o to VT - coz samozrejme rozhodne. Auto pujde na celolak, stejne jako v loni sel mazel
[ Link ] [ Link ] tam jsem se tenkrat taky nechal nakonec ukecat, ze cisty bude nejhezci :o) tak at vim, jake by to bylo. Diky moc za ta VT... ;o)

Bylo to narychlo, ale lepší než jsem očekával.....

2 Docthor:
Joo jasne jasne... to jsem presne cekal. Vsak pockej, az se rano probudis a do prace budes muset jet autem polepenym samyma nalepkama :o) ja ti ukazu...
Prosim prosim... ten VT - diky moc ;o)
notorik zavinac gmail bodka com
Velke fotky a co si predstavujes. Do vecera na to pozriem.
2 Notorik:
Ted jsem prisel domu z prace - uz ti to tam hodim! Dekuji...
2 Notorik:
Jeste nic? Prosim mrkni na to - dekuju... :o)
2 Bladzej:
Super, ale po tom, co mi tady napsali o tech BOSS pruhach, bych poprosil o zmenu a to v tom stylu, jak je to na tech MUSTANGzich. Tedy prouzky na Haupne az pod okno a pak jakoby spustit dolu - prosim prosim... nebo pripadne 2.ha a 3.ti varianta... Diky moc :o)
sem musel zadělat tu sluncem osvětlenou hranu dole u dveří, aby nemátla.

a jedna inspirační na závěr :D

teď mě ještě napadlo totok.
btw všimni si precizně a decentně přidělaného kusu plastu na předchozí foto.

2 Bladzej:
Tak nejvice diky za inspiraci :o) jdu nekde urvat neco z Autobusu a zkusim to takto decentne dopasovat na Probe :o)
Ne ale vazne, dekuji ti - diky tobe je zrejme, ze varianta 2 se na PROBE VUBEC nehodi, Varianta 1. neni to prave orechove a nejlepe vypada varianta c 3., ale bez toho nesmyslu na kapote asi...
Muzu te tedy naposledy obtezovat uz s jen Variantou c. 3 z profilu auta??? (2prouzky dole na dverich z boku auta)
Dekuji moc moc... ;o)
umazal jsem tu boční lištu, ta to tam dost kazí(dle mě)

tady s lištou

2 Bladzej:
Dekuju pane ;o) mas to u me...az budes pobliz, zvu te ;o) nebo az ja budu pobliz tobe - odkud jsi??? :o) diky moc...
(Lista samozrejme jde do - AHOJ) :o)

02.08.2010, 20:04 |
Kesam No nevím jestli je to dobrej nápad :-)
Kesam: ze začátku jsem si taky řikal, že to nebude ono, ale postupem času jsem si přivik a teď se mi to celkem líbí. Takže Thullo di do toho :o)
Thullo: jsem od Kralup, takže celkem štreka do Ovy :(, ale dík za pozvání :D