Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Názor na podvozek Lowtec

o Navštíveno 9964x o
o 14.09.2010, 18:14 | Woofers
Zdravim všechny z AHC a jdu jsem s prosbou o názor na Lowtec... Kolik se s ním dá reálně najezdit? Vydrží? Stojí okolo 12 000kč nebo dá se něco jinýho cena/výkon sehnat ? Děkuju Vám za odpovědi

o 14.09.2010, 20:45 | crazyape
Hele ja si myslim ze to bude podvozek na bazi supersport,jom,ta technicx,apex a podobny levny sragory. Mezi tema levnejsima vykina weitec, znam par lidi co ho maji a nestezujou si na nej. Nalitano maj na nem treba 20tis a porad drzi. Weitec podvozky, zakladni rada stoji okolo 10tis i s pruzinama
o 15.09.2010, 10:30 | Chevron
Lowtecu jsme prodali uz hodne a vetsina lidi si to pochvaluje...snizi jim to auto, trosku lip to sedi a neni to tak tvrdy ze se stim da cestovat aj po ceskych silnicich. Jinak je to nemecka vyroba a vetsina jich ma aj TUV. Ale kvalitativne cena odpovida kvalite...taky nemuze clovek chtit zavodni podvozek za 10k :D
o 16.09.2010, 19:48 | Woofers
Díky za rady. Tak uvidím, čím to osadim. To je mi jasný, že to nebude závodní, to ani moje potřeby nejsou.. Jinak Chevron, čekam na akci 20% sleva na powerfex komplet zadní náprava AR GTV. Předních jsem se dočkal :-)
o 17.09.2010, 12:05 | Chevron
to woofers:: mas mejl ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3041 sekund.