Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > výměna pouze předních pružin na OII 4x4

o Navštíveno 8493x o
o 02.12.2010, 19:36 | kasko
rád bych Vás poprosil o radu, popř. názory.
Mám OII combi 4x4 a vzhledem k tomu, že mám v kufru trošku hudby a na zadku je i haldex, tak je zadek blíže k zemi než předek - o cca 3cm.
Napadla mě myšlenka, že bych si nechal udělat nové přední pružiny, o 2-3cm kratší, ale se stejnou charakteristikou, jako sériové, abych nerozhodil chování vozu. Sériový tlumič by to měl pobrat v pohodě. Další možnost je koupit nový posvozek, ale to se mi nechce vzhledem k tomu, že to je nové auto. A nebo jenom pružiny, ale to zase bude tvrdé a to taky nechci.

Jaký na tohle máte názor, popř. váš tip

o 02.12.2010, 19:45 | Jajinek
třetí obrázek a popis ;-)
[ Link ]
Myslím,že je to to nejlepší
o 02.12.2010, 20:19 | Vasekkch
až na to, že má OII
o 02.12.2010, 21:56 | Kindlik
a co dát pod zadní pružiny ty silonové placky, jak ti zvednou auto, jen nevím o kolik to jde zda 1cm nebo až ty 3cm. Předek bych koupil origo z verze co není 4x4, nebo nejlépe verze sport a budeš mít origo podvozek a snížení by tam mohlo být to co potřebuješ. Oproti 4x4 je seriová tak -1,5cm a sport verze ještě -1cm oproti normální, tak by to hodilo tak ty 2,5cm zhruba.
o 03.12.2010, 03:55 | Jozzo
Nevyčetl jsem že by chtěl snížit auto,jen ho chce vyrovnat ne?
Taky se prikláním k podložkám
o 03.12.2010, 04:19 | Nismo.Power
taky bych řešil spíš podložení zadků než snižování předku.....a když předek tak sehnat pružiny s normální okty a spadne ti to asi tak akorát....
o 03.12.2010, 06:32 | kasko | Upraveno: 2010-12-03 07:56:38
ještě jsem zapomněl dodat, dost podstatnou věc. Mám sice 4x4 ale nemám off-road packet. Tzn. podvozek klasický, nikoliv snížený

takže pružiny z normální Octy nic neřeší. Pak tedy jedině podložky. Ale když tam dám v létě 18", tak to bude vypadat jako koza:(.
Je otázka, jak se to bude chovat. Pokud bych měnil pružiny, tak buď všechny 4, nebo jen předky, ale musí mít stejnou charakteristiku. Nelze jenom 2 od HP Sportingu.
Sportovní podvozek originál Škoda taky nic neřeší. Zadek bude zase níž. A pouze na předek ho dát nemůžu, protože má jinou charakteristiku.
o 03.12.2010, 10:49 | Nismo.Power
v tom případě sežen zadní pružiny na 4x4 a dej je tam
o 03.12.2010, 10:55 | Kindlik
tak dej zadní ze Scouta a máš to
o 03.12.2010, 11:44 | clown
no mam sice hatch, s paketem pro spatne cesty a zadna slast to neni .., furt si ten zadek dela co chce :o((
i kdyz v tom sedi 4 lidi, nezajimave ..
o 03.12.2010, 13:07 | .mycTD
pokud ma zadek tezsi oproti serii, tak mi jako nejlogictejsi reseni vychazi vymena zadnich pruzin za tuzsi.
o 03.12.2010, 21:11 | pepe689
hochu kazdy chytry az do pr....... jedina varianta jsou specialni pruziny ktere stoji cca 8500KC obe zjistoval jsem nekolikrat ,ani v MB nevedeli co udelat takze LOVU ZDAR
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.7327 sekund.