Navštíveno 9309x

06.12.2010, 18:04 |
Timbo muze mi prosim hodit nekdo meho jeziska do cerne matne tak aby to vypadalo realne a ne jako z omalovanek? predem diky moc...

06.12.2010, 18:05 |
Timbo

07.12.2010, 16:23 |
Timbo nikomu se do toho nechce?
nech to tak, matem to zabiješ

07.12.2010, 18:58 |
Timbo ja si prave namyslim protoze je tam dost chromu.
chtel bych si udelat predstavu jak by to vypadalo...
ale diky za nazor :-)
Hodně narychlo, ale pro představu snad bude stačit ...
A podle mě to bude vypadat dobře, já bych do toho šel

07.12.2010, 20:04 |
cuir | Upraveno: 2010-12-07 21:04:14
i ja bych do toho sel...udelal sem druhej pohled :D :D
take rychlovecka ,ale priznam se ani to lip neumim :D: D
snazil sem se jeste zrusit ten plamenovej kapkovej vzor...tak snad pro tu predstavu ti to bude stacit...

sorry za OT ale leštěný kola by jí slušely.
Viz:
[ Link ]

07.12.2010, 21:24 |
Timbo diky chlapi nevypada to vubec zle :-)
dudu: dik woe tak mam zase brouka :-D
Udělej černou s plamenama, jak Reno Rains :D

07.12.2010, 23:27 |
hawai mat a hodně chromu k sobě nejde. buď lesklá černá+chrom, nebo se zbavit většiny chromu. co jde tak dát buď taky do matu, vejfucky třeba omotat ,,pytlovinou,, . a nebo co je v chromu stříknout stříbrnou/šedou barvou. ale černej mat a chrom ne
Timbo: pokud o tom vážně uvažuješ a jsi ochotný se mnou příští rok objet několik srazů, kde budu mít možnost vystavit tvou motorku v našem stánku, neváhej a kontaktuj mě. Zásadně to mění cenu a rozsah leštění. Můžu zasjitit také kompletní úpravu tj. včetně laku atd.

08.12.2010, 13:55 |
Timbo hawai: prestrikavat chromy mi pripada jako dost barbarsky to se delalo na fichtlech a triapulich kdyz nebylo na renovaci chromu ale na tyhle motorce to bych si radsi dal par facek a prodal to nez prestrikavat chromy.
dudu: diky za lakavou nabidku ale ja ziju v nemecku takze jezdit vystavovat do cech nepripada v uvahu uz jen kvuli casu :-(
ted uz vim na koho se obratit kdybych si rozmyslel to nechat vylestit a popripade se ti pak ozvu. jen tak mimochodem na kolik to vyjde ty kola vylestit proste klasickou zakazkou? jsou 15 a 18"
Timbo: tak to jsem netušil. Cenu a podrobnosti mailem.