Navštíveno 9503x

koukam po stelovaku na NX5 NA.
Nechce se mi utapet do podvozku dvacku a vic jen za tlumice a pera.cekaj me jeste polyurethany apod...
Laciny veci jsou jasny.JOM a pod...pak jsme jeste nasel TA technix,to bude asi jom s jinejma samolepkama na krabici,a co je zac V-MAXX?cenove je uz trosku vys,nez ty prvni dva zminovany.
Par z vas se v tomhle vyzna,co se tak obcas koukam po prizpevcich...ze vi co je jeden vyrobce a jen to ma jiny znacky pri prodeji,z jalych komponentu se skladaji..ci pouzivaji tlumice a podobne...
Chtel bych si nechat poradit,slyset zkusenosti lidi co to treba meli.diky
Kačus:
VMaxx je sráč. Mám, pevnej, a znova bych do něj nešel. zadní tlumiče vydržely rok a kousek (cca 20.000km). Jedna negativní vlaštovka sice bakané jaro nedělá, nicméně nejsem první, kdo si na VMaxx stěžoval.

17.12.2010, 19:15 |
TROY APčko by se teoreticky dalo kolem 10
JOM nejom - někdo má na něm 20 a žádný špatný slovo. Někdo 2k a vyteklej )))).
AP nedela, ted jsem koukal

17.12.2010, 20:30 |
Kesam Já mám supersport asi 4 roky a je ok,ale zase sem na něm najel možná 10-15 akorát jsem ho musel přelakovat jelikož tenkrát po první zimě top byla liška jako kráva.Stál 12t.

17.12.2010, 21:35 |
cupra.165 | Upraveno: 2010-12-17 22:35:51
Co treba weitec? Mel sem ho na bawku a docela dobry. Patri to pod skupinu KW.Cenove by to melo byt kolem 10... KaCzaba,ty jsi taky koukam vsude :-) (seatik-červená mx5)
Ted koukam ze chces stelovak..tak za tu 10 to urcite nebude :-/ promin.
to ne no.tady uz je to kolem dvacky.ale ty to taky resis preci,ne?jinak ja mam alespon jeden nickname vsude :-)

18.12.2010, 12:13 |
TROY na MXko štelung - to bude spíš nějakej XYZ,D2 apod ;)
XYZ jsem koukal,je za 22...D2 nevim.nejak o nem neuvazuju

18.12.2010, 17:36 |
Katy byt tebou za tu cenu bych asi sla do TA technix.. zatim ho moc lidi u nas nema a aspon se pak muzes podelit o zkusenosti:)
xixao psal ze prej Gmax je docela dobrej... koukni na uk ebay...

18.12.2010, 17:52 |
TROY TAčko je už poměrně dost rozšířený ;)
Troy: tedkon jsem koukal na jejich DE stranky a ty ceny me prijdou docela smesny... fakt tezko rict jestli to bude treba lepsi jak jom,vmax atd.. rekl bych ze to bude stejne
otázka taky co od toho podvozku očekáváš a kolik toho ročně najedeš. Pokud to chceš jen na normální užívání, občas projetí a víceméně "leštěnku", tak bych s klidným srdcem šel do jomu. Pokud chceš od toho čekat už nějaký zlepšený jízdní vlastnosti, radši bych přišetřil a koupil něco pořádnýho.
Osobně mám jom a nemůžu na něj říct půl špatnýho slova, s autem najedu ročně cca 5000km tak mi to bohatě stačí.
deywis : na cem ho mas?
netusim kolik toho najedu,doufam ze hodne.koupil hsem je na zimu,a uz jsem toho moc nestihl.chtel bych zkusit obcas most,sosnu.a mooznaa i triolu co se nam jezdi po okoli...:-)
taky to ale chci na bezny jezdeni.v lete asi francie...
mozna XYZ supersport.kdyby rajdlos udelal vanocni akci,nezlobil bych se :-)
kaczaba: mám to na sciroccu
Hele co jsem tak slysel tak je prej docela dobrej i SPAX, predek se da tuhostne stelovat, zadek nevim... a vychazi to s pruzinama levnejsi jak koni
spaxe je plnej uk ebay co jsem jen nahlidnul
kdyz uz, tak se chvali BC Racing
zrovna jsem se na nej ptal u infinitiho.zda umi a kolik:-D
tak uvidim co odpovi

19.12.2010, 22:07 |
Shr3k 19.12.2010, 21:07 | KaCzaba: Jestli to nebude tím, že SPAX je tradiční UK značka... :-)
BC? hmm to se rovnou muze koukat na GAZ nebo Avo
kaczaba: napis lobovi, taha sem japonsky itr-racing, ja az neco nasetrim tak pujde do e36:)
assassin nevim kdo je lobo:-(
nasel bys ho asi jeste na TF a M.CZ

20.12.2010, 23:29 |
Lukaash | Upraveno: 2010-12-21 00:38:36
crazyape : XYZ stoji u Rajdlose temer 22k, tak proc ne BC apod?
edit : koukam, ze KW v.1 inox je uz jen kousek vejs :-)
tak BC by bylo za cca 17tis.model RS
kaczaba: aha me nedoslo ze na motorkare asi nechodis, delame s lobem tlumice, napis mu treba na mail na strankach: www.tribleperformance.com , ze sem ti o tom rikal ja, ale samo je to ve vyssi cenove kategorii nez 10k.

03.01.2011, 14:53 |
Bingi mám na mx5tce D2 racing a níž bych určitě nešel. Není to úplně ideální. Údajně ani tein a podobné v této ceně nejsou lepší..
kolik stoji D2?asi jao ten BC.premyslim do nej jit....
ked si kupis XYZ tak si kupis prakticky D2 - kedze xyz je vyrobca. respektive bol, ale netusim ako to je teraz. a samozrejme xyz je cenovo zaujimavejsi...
BC, XYZ, K-sport, D2 + x dalsich znacek vse je taiwan, myslim si ze i jedna fabrika
takze kdyz to je taiwan,tak to mam brat tak,ze to muzu vzit i cinu za deset nebo?:-)
ide o to ze d2 je oproti xyz o dost drahsi a pritom je to to iste len v inych farbach. a myslim ze aj BC patri do tej skupiny... to mas podobne ako brzdove kotuce EBC, su drahe jak slak a pritom je vyrobca mtec - ktory ich predava za krajsie ceny a bez tej uzasnej nehrdzavejucej zlatej farby...