Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Doporucte budik - teplota oleje

o Navštíveno 9849x o
o 28.01.2011, 08:03 | Lucass
Neco takovyho nebo uplne neco jinyho?
[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

Raid je lakavej svou cenou, ale zase aby neco vydrzel a aspon nak ukazoval presne...

o 28.01.2011, 08:06 | MiniMike
mam budicky od Stri z rady X-Line a nemuzu si stezovat, kupoval jsem je na doporuceni a spokojenost ;-)
o 28.01.2011, 10:55 | treid
Tak přesně toto jsem řešil taky, první jsem koupil ten RAIDHP z řady Amber a kvalita opravdu nic moc.

Pak už jsem šel na jistotu a koupil AEM,
viz : [ Link ]

U nas stoji nesmysl ale z US ebay store jsem ho poridil za cca 2700,-
o 28.01.2011, 15:26 | Lucass
treid, a vcem byl prosim te spatnej ten Raid?

Jinak AEM z ebay neni vubec zlej napad, vychazi tam fakt rozume...
o 28.01.2011, 15:30 | Proffesor_W
Raid = smejd
AEM = dobry, ale predrazeny, i z ebay

tohle plni funkci dostatecne za super cenu, ale bohuzel to neni tak "bling bling"

[ Link ]
o 28.01.2011, 16:54 | MiniMike
Proffesor_W: jen skoda, ze je to bez senzoru... myslim si trosku skoda, bejt to se senzorama, tak je cena taky nekde jinde a hlavne je to o shaneni dalsich veci navic, coz taky neni zadna sranda...
o 28.01.2011, 22:18 | Proffesor_W
to jo, ale ty senzory atd by tam mely mit taky
o 29.01.2011, 08:44 | JR
Cidlo k VDO budikum na teplotu oleje stoji nekde kolem petikila.
o 29.01.2011, 09:42 | Rajdlos
stack, vdo jsou neskutecne seredny
o 29.01.2011, 11:06 | crazyape
Koupil jsem budiky Autostyle protoze splnovali vzled ktery jsem potreboval a nebylo to tak drahe. Prvni budik se posral (teplota oleje) - moje chyba, omylem jsem pritahl ocko o svorku budiku tak se zkratoval.

Zatim jsem s autem poradne nikde nebyl tak nemuzu potvrdit jak fungujou, jediny co zatim vim, ze uz se me posrala hadicka od podlaku, nekde za budikem se zlomila a ukazuje to zle....

Kdysi bylo na tomhle webu krasne rozebrane co se deje s motorem kdyz je takovy a takovy podlak
[ Link ] ale stranky uz dlouho nejdou, nemate link na neco podobneho?

Jinak si myslim ze Raid,Autostyle,FK,Lampa italy... jsou naproste stejne budiky
o 29.01.2011, 13:31 | Rajdlos
crazyape: nejsou, Raid z nich kvalitou vychazeji nejlip, jsou totiz vyrabene v Taiwanu, z ca 400 prodanych se nam vratily jen 3 za celou dobu, a z toho dva fungovaly, akorat majitele neumeli je nejspise poradne zapojit
o 29.01.2011, 13:55 | treid
Lucas : na Raidu me vadilo krome presnosti mereni hlavne podsviceni prosvitalo kolem dokola i pod rucickou coz me fakt vadilo.

Treba ten AEM budik je uplne jina liga, nike nic neprosvita ma moznost prepnuti 8 druhu barev, vystup na logger, zcela jinak zpracovanou kabelaz, moznost regulace jasu spolecne s palubni deskou atd...

Osobne bych si nekoupil uz nic jineho nez STACK nebo treba zmineny AEM.
o 29.01.2011, 17:28 | endru.ondra
Já mam doma volt metr Raid a jediný že má na volt metr docela dost kabelů. Jinak zatim v pohodě ale je to první budik kterej mam
o 29.01.2011, 20:39 | crazyape
Tak zrejme osvetleni zvlast, napajeni zvlas, mereni zvlast ne? :)
o 30.01.2011, 00:10 | H-Honza (M)
ja myslim ze VDO je sice mozna kvalita, ale proste design je tragickej, zustali spat nekde v 80tych letech.
AEM i Autometer mi proslo rukou par kousku, a uplne super, dost jsem jich sem natahal a o reklamaci nevim, navic v tech designech si vybere jak tuner tak nekdo hledajici retro vzhled.
Proti tomu celkem uznavany a drahy Defi jsem dovezl 4, a polovina mi jich lezi nefunkcnich nekde v krabickach, boost nechodil uz po vybaleni, a egt ukazoval nesmysly, na coz jsem prisel az kdyz mi uhorel senzor.
Mozna ze to VDO bude aspon jeste z evropy, vsechny ty vyse jmenovany jsou stejne vyroba nekde na vychode, myslim ze i ty Defi mely na skatuli ze je to taiwan :O/
o 30.01.2011, 07:44 | endru.ondra
Crazyape: jj Osvětlení plus mínus a spínání ale nejvíc je že i to plus musíš mítn na spínanim plusu
o 31.01.2011, 09:57 | cila | Upraveno: 2011-01-31 09:57:44
Stack pre mna ideal ...

foto k příspěvku  od cila

o 31.01.2011, 11:16 | Pagoš
Taky používám Stack a nic jiného bych už nechtěl, krásný jednoduchý design a perfektní funkčnost.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3115 sekund.