Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Sportovní sedačky FK.-výdrž?

o Navštíveno 10495x o
o 05.02.2011, 13:08 | Komba
Čau,chtěl bych se zeptat na kvalitu těchto sedaček,zda by o tom někdo něco věděl:) je to značka FK a jako příklad uvedu tyto [ Link ] Cena je právě pěkná a podotýkam,že to nepůjde do závodního auta,ale jen do užitkovýho a když to vydrží 5let,tak to bohatě stačí.

o 05.02.2011, 13:15 | Vasekkch
No nevim jestli do užitkovýho je to ta správná volba.. chce to vidět na živo jak jsou vystlané abych po 100km nebyl rozlámaný. Do jakýho auta to chceš?
o 05.02.2011, 13:21 | Komba
Na živo to bohužel těžko vyzkouším.Je to do osobáku,do 205tky ...
o 05.02.2011, 13:57 | Hráďa
FK celkove rozumný provedení za rozumný prachy ale problemy s uvolňováním ty sklopky... ale to asi u jakýkoli dělený sedačky - je to plastový pouzdro a to se vyšoupává de to pootočit ale max 2X
dále trubková konstrukce - jako závodní sedačka pro amater rally se to proste neosvědčilo - nemá to podstatnou výdrž a pohodlí - jedinný plus je to ze pokud si tlustej de to roztáhnout heverem a pak to drží tvar.
ale já sem pro karbon nebo kevlar-karbon ale to je cenově jinde
toť můj názor a postřehy
o 05.02.2011, 17:29 | Komba
Sklopku máš na mysli kolečko na naklápění opěradla?To bych stejně nastavil jednou a hotovo.Trochu mi není jasné co máš na mysli tím rámem,co je tam špatně?

Mam nějakých 186cm a 75kg,takže papír:) žádný kraviny v tom taky dělat nechci a hlavně aby mě to v zatáčkách podrželo.
A ještě tohle nevypadá špatně,ale tady není ani výrobce [ Link ]
o 05.02.2011, 17:34 | sk8ty
kouknul bych i na sedačky JBR....za super penízky...a celkem výběr..Sám nad nima přemýšlím do Calibry..
o 05.02.2011, 20:27 | Hráďa
for Komba: to na tvym prvnim linku neni skořepina jako taková ale sportovní stavitelná sedačka do 3 dvířka, čili sklopná (sklopka) opěradlo tam drží na pantech a na každej straně je plastovej váleček do kterýho se zasekává taková vidlička - tenhle system používají všichni recaro,sparco...
to je proste komplexní nevýhoda sklopný sedačky do 3 dvířka - nebude nikdy tak dobrá jako skořepina
dál - jedná se o sedačky s trubkovým rámem - to je, že konstrukce je tvořena klasickou trubičkou z ocele a je obalena molitanem a pak potahovej materiál - nejlevnější řešení ale kroutí se a při ráně je v tom vše poznat
lepší varianta je kompozit - karbon kde celá sedačka je samonosná a je pevná jako celek

musim ale dodat že vše posuzuju z hlediska motorsportu takže pro mě hlavní odolnost bezpečnost a v neposlední řadě váha

pokud je to na tuning a do 205ky neřešil bych to cena jedný sedačky z karbonu je někde kolem 18ti papírů a de to vejš klidně k 80 ale to je unreal...

takže závěr šáhni po tom nejlevnějšim co je - nadělá to parády až až a na normální pojezd je to OK
o 06.02.2011, 12:04 | Komba
To je super postřeh co jsi mi napsal:) děkuji za lepší objasnění.
Sedačky jsou do 5ti dvířka,takže sklápění nehrozí a bourat nějak nehodlam,takže žádný jiný nárazy ani sedačka čekat nemusí.Jde mi hlavně o vzhled,trochu bezpečnost(kterou stejně v 205 nedocílim:D) a pak výdrž,aby se po roce neulomily bočnice a neprodřela látka či kůže.
o 06.02.2011, 13:11 | BMW_318iS
u prodreni latky u FK mit strach nemusis, mam presne tyhle sedadla v aute jen v latkovem provedeni a sou jako novy porad a to jsem je kupoval pred vic nez 2ma lety.

skoda ze neshanis cerveny :-) zrovan je mam na prodej
o 08.02.2011, 22:16 | jardajuzik
za kolik ty cerveny?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3391 sekund.