Navštíveno 16077x

06.02.2011, 23:37 |
Komba Zdary,potřebuju poradit,zda takové tvary půjdou potahnout karbonem,zda to někdo zvládne a kolik by to stálo.
váhám mezi kůží a karbonem.Dělá se i nějaký matný karbon aby se to neblískalo do čelního skla?dík

06.02.2011, 23:37 |
Komba ...

tu je celkom pekne video ako by sa to dalo spravit pokial chces real carbon
[ Link ] pokial chces len foliu 3M Di-Noc tak ta je origo hrbolata a vcelku matna aj ked neviem ci by to drzalo...

06.02.2011, 23:58 |
Komba samo že by stačila obyčejná folie,jen potřebuju vědět,zda sní půjdou udělat takovéto tvary ;)
Ale videjko je luxusní a takhle to mít celý,tak si chrochtam :)

07.02.2011, 00:16 |
JR folii by to podle me slo, ale muselo by se to nejdriv nalakovat a pak az potahovat. Spis bych se cestou toho real carbonu.

07.02.2011, 07:18 |
Komba A co taková sranda stojí? řekněme že palubka má cca 100x40cm....
tu mas cenu zakladnej sady
[ Link ] pokial chces vacsiu tkaninu a pod tak si to tam treba pozriet.... inac ak sa nemylim tak clen s nickom cila taketo nieco robi a velmi dlho s tym experimentoval az to dotiahol do maximalnej kvality
[ Link ] našel sem tohle,ale bez cen teda

07.02.2011, 16:26 |
NEMO Ta folie je nejjednodušší cesta. Pokud to budeš chtít potáhnout uhlíkovou tkaninou, tak počítej s vyšší cenou (je to ale celkem piplačka, aby to nějak vypadalo). Objednat se to dá u HAVEL Composites (poradí ti, co přesně na to budeš potřebovat).

07.02.2011, 17:07 |
Komba No právě že to bude stát tak cca4000,když to budu chtít real karbonem,takže by postačila folie.
A tady se potahováním taky někdo zabejvá ne ? četl jsem několik příspěvku,ale za boha si nevzpomenu na nick.

07.02.2011, 17:41 |
Kesam Pěkné video by mě zajímalo jak dlouho ty věci trvalo potáhnout.
na pravej karbon se vykasli, protoze se ti od toho bude neskutecne odrazet svetlo, takze je blbost s tim jezdit
komba: pokud jsi z prahy, muzu Ti dat kontakt na clovicka

07.02.2011, 18:12 |
Komba z prahy nejsem,ale kontakt mi dej:) buď to vyřeším poštou nebo nějak dopravim.

07.02.2011, 23:29 |
kucik Zajímalo by mě, co to je za srandu,jak tím natírá ten díl poprvé, ta černá "barva",aby mu na tom držela tkanina,to by šlo dobře využít i při laminátování. A pak co to má za tu emulzi,kterou to potře před broušením pod vodou?
Komba: hodne sikovnej kluk www.evolution-cars.cz

08.02.2011, 13:54 |
Bucci kralik007 ti to udělá taky...

08.02.2011, 15:38 |
JR jj kralik dela taky, uz jsem to s nim taky resil.

08.02.2011, 21:07 |
Komba jo díky klucí,napíšu oběma ;)
mam pocit, že real carbon dělal ZORRO jestli je ještě živej
Hele nevim teda ale pokud se jedna o estetickou vec tak je mnohem, mnohem lepsi 3d carbon folie. Karbon je vlakno, takze se ti ruzne rozhatuje na ruznych obyhech atd a nevypada to tak dobre. Navic je s tim drbacka aby povrch byl potom rovny kdyz se lakuje. Dalsi vec je ze to stoji more penez. Ted nam neco delali v praci do zavodaku a stalo to penez jak sracek, folii by se to taky dalo udelat a vypadalo by to lip.
Proste muj nazor je takovy ze, pokud chces ladit design tak folie... pokud neco vyrabet nebo honit vahu tak klasicky carbon.