Navštíveno 9061x

01.03.2011, 18:42 |
Vasekkch | Upraveno: 2011-03-01 18:43:50
Efekt dobrej, montážní prostor na prd :)

Montážní prostor neni tak špatnej, mně na to stačil jen zvedák a trošku šikovnosti, za chvilku bylo hotovo :-)
kudy jsi na to šel? Přes kolo to nešlo, tak jsem musel sundat dekl pod motorem a jít na to spodem.
Spodem okolo poloosy, každej tvrdil, že musim na zvedák, ale já to zkusil jen před garáží, zvednout ať je trošku místa a šlo to, nic dolu nemuselo. Nevim teda na jakemn autě to máš, ale umístění by asi mělo mýt všude stejne...
OIIRS .... no hlavně, že tam je :))

02.03.2011, 06:56 |
kasko lama dotaz:
k čemu je to dobrý?

02.03.2011, 07:14 |
Kamil kasko: vedle máš přece krabičku - na chřipku a nachlazení

02.03.2011, 11:30 |
kasko kamil: good, už je to jasné
Neni lepsi radeji nejaky membranovy nez pistkovy? Kamarad ma Forge a po nejakem case rozebrat a vycistit...kdyz vidim tak malo mista,asi by to bylo pohodlnejsi,ne?
cupra: Forge ma bohuzel zivotnost ca rok dva, pak se bohuzel pistek zadre vetsinou, pripad temer vsech zakazniku, ale pokud maka, mkaa velice dobre. U tohohle to nehrozi, protoze do blow offu to ma daleko ;] jen to v podstate k nicemu, protoze TFSI ma elektonickej ventil intgrovany na dmychadle, daji se tedy jen pouzit tyhle adatpery

07.03.2011, 19:00 |
cila to Vasekkch aku mas motorizaciu? cakam na lepsie pocasie a idem tiez nato ... aku staristlivost treba tomu venovat ?

Máš celý kit... tu hadici máš na budík tlaku? Mám to taky v plánu, poreferuj jak jsi pak spokojen.