Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Jak na čalounění interiéru?

o Navštíveno 29806x o
o 12.03.2011, 20:09 | Schejby
Zdravím Kluci z AHC..
Napadlo mě že bych si přečalounil díly (výplně dveří atd..) v autě na svoje barvy...sériové okoukané a nelíbí se mi.Důvod, že se na Vás obracím je ten že bych si to chtěl přečalounit doma a sám ale nevím jak .. nějakej normální návod jsem našel tady... viz link [ Link ] ... Pokud máte nějakej sůj návod tka ho uvítám...
PS: zbytečný řeči si nechte..

o 13.03.2011, 18:27 | Schejby
Neříkej te mi že to tady nikdo neví :-D
Nezkoušel to aspoň někdo? a jestli se povedlo jakej měl postup :-)
o 14.03.2011, 10:37 | lukee_cz
co bys chtel prosimte vedet? zalezi jaky pouzijes material a jake lepidlo. delal jsem mimo sedacek komplet interier/exterier a kdyz od toho necekas opravdu profi praci a nestravis hodiny a dny se sicim strojem, tak na tom nic neni, ale taky to nebude zadna hitparada.
o 14.03.2011, 18:04 | Schejby
nedoporučil bys nějakej návod jak jsi to dělal ty? čím víc info tak se to bude líp dělat:-) a kdybys byl hodnej a dyštak dal nějakou fotku jak jsi udělal ten interier :-) a popřípadne jaký lepidlo jsi použil :)))) Díky
o 14.03.2011, 18:41 | jasisoft
ach jo. uz sa to tu riesilo a to nie len tu. behni za nejakym calunikom a vsetko ti ukaze alebo vysvetli. Niekto lepi interier klasickym chemoprenom - niekomu to pocase vyduje, niekomu nie. A profi calunici pouzivaju lepidla special na to urcene, bud dvojzlozkove alebo napriklad Sikatherm, co je lepidlo pouzivane origo v automobilkach. Pokial robis dvere, je dobre pod latku dat aspon 5ku molytan atd..... vsetko je o skusani a nejaky navod na to neexistuje. vyskusaj, uvidis.
o 14.03.2011, 20:42 | lukee_cz
presne jako jasisoft.

co se rovnych ploch a treba tapecu, ktere nebudou namahane pnutim tyka, tak bych se chemoprenu nebal. ale namahane plochy, stropnica, atd urcite sikatherm a jemu podobne.
treba na palubku jsem taky daval molitan (tady na starsi foto)

jinak co se fotek hotoveho tyka, tak koukni tady [ Link ]
ale univerzalni navod...hmm, na to domaci smudlani asi ne :)

foto k příspěvku  od lukee_cz

o 15.03.2011, 14:34 | Katy
hod treba fotku toho tapecu jak vypada, jestil je vubec mozne to doma zvladnout. nektere jsou tak clenite ze je potreba calounika...
o 15.03.2011, 14:51 | Schejby
Katy.... Je to čalounění z Fábky :-)

foto k příspěvku  od Schejby

o 21.03.2011, 14:09 | roman
tak s lepidlem ve spreji co máš v linku mám špatný zkušenosti,po 3 dnech mě všechno spadlo.na všechno používám chemoprén extrém a na těchto dveřích se nemusíš bát,nejsou tak členitý.fábia mě taky čeká,ale někdy až kolem prázdnin.plast nalakovat a látka potáhnout koženkou.
samozřejmě to dvousložkový lepidlo,co ti kluci doporučují,je mnohonásobně kvalitnější a taky dražší.to už potom záleží na tobě,jak moc chceš investovat a jakou kvalitu
o 21.03.2011, 21:24 | Katy
oriskem by mohla byt ta prihradka... jinak by jsi to mohl zvladnout.
o 21.03.2011, 21:27 | Kesam
Hlavně ne chemopren na střechu to je moje smrt :-) kterou musím už po 3tí řešit :-)
o 22.03.2011, 14:14 | Schejby
Katy: jsem si říkal e bych potáhl jen to co je potažený... a to plastový bych dal nastříkat na bílo..
Kesam... střechu bych zatím nechal ta je taková našedivěla od výroby to se mi líbí :-)
Díky za rady.... Tedka našetřit peníze a půjde se do toho.. Jako student nemám příjmy moc... ale brzo se změní.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3412 sekund.