Navštíveno 29806x

Zdravím Kluci z AHC..
Napadlo mě že bych si přečalounil díly (výplně dveří atd..) v autě na svoje barvy...sériové okoukané a nelíbí se mi.Důvod, že se na Vás obracím je ten že bych si to chtěl přečalounit doma a sám ale nevím jak .. nějakej normální návod jsem našel tady... viz link
[ Link ] ... Pokud máte nějakej sůj návod tka ho uvítám...
PS: zbytečný řeči si nechte..
Neříkej te mi že to tady nikdo neví :-D
Nezkoušel to aspoň někdo? a jestli se povedlo jakej měl postup :-)
co bys chtel prosimte vedet? zalezi jaky pouzijes material a jake lepidlo. delal jsem mimo sedacek komplet interier/exterier a kdyz od toho necekas opravdu profi praci a nestravis hodiny a dny se sicim strojem, tak na tom nic neni, ale taky to nebude zadna hitparada.
nedoporučil bys nějakej návod jak jsi to dělal ty? čím víc info tak se to bude líp dělat:-) a kdybys byl hodnej a dyštak dal nějakou fotku jak jsi udělal ten interier :-) a popřípadne jaký lepidlo jsi použil :)))) Díky
ach jo. uz sa to tu riesilo a to nie len tu. behni za nejakym calunikom a vsetko ti ukaze alebo vysvetli. Niekto lepi interier klasickym chemoprenom - niekomu to pocase vyduje, niekomu nie. A profi calunici pouzivaju lepidla special na to urcene, bud dvojzlozkove alebo napriklad Sikatherm, co je lepidlo pouzivane origo v automobilkach. Pokial robis dvere, je dobre pod latku dat aspon 5ku molytan atd..... vsetko je o skusani a nejaky navod na to neexistuje. vyskusaj, uvidis.
presne jako jasisoft.
co se rovnych ploch a treba tapecu, ktere nebudou namahane pnutim tyka, tak bych se chemoprenu nebal. ale namahane plochy, stropnica, atd urcite sikatherm a jemu podobne.
treba na palubku jsem taky daval molitan (tady na starsi foto)
jinak co se fotek hotoveho tyka, tak koukni tady
[ Link ] ale univerzalni navod...hmm, na to domaci smudlani asi ne :)

15.03.2011, 14:34 |
Katy hod treba fotku toho tapecu jak vypada, jestil je vubec mozne to doma zvladnout. nektere jsou tak clenite ze je potreba calounika...
Katy.... Je to čalounění z Fábky :-)

21.03.2011, 14:09 |
roman tak s lepidlem ve spreji co máš v linku mám špatný zkušenosti,po 3 dnech mě všechno spadlo.na všechno používám chemoprén extrém a na těchto dveřích se nemusíš bát,nejsou tak členitý.fábia mě taky čeká,ale někdy až kolem prázdnin.plast nalakovat a látka potáhnout koženkou.
samozřejmě to dvousložkový lepidlo,co ti kluci doporučují,je mnohonásobně kvalitnější a taky dražší.to už potom záleží na tobě,jak moc chceš investovat a jakou kvalitu

21.03.2011, 21:24 |
Katy oriskem by mohla byt ta prihradka... jinak by jsi to mohl zvladnout.

21.03.2011, 21:27 |
Kesam Hlavně ne chemopren na střechu to je moje smrt :-) kterou musím už po 3tí řešit :-)
Katy: jsem si říkal e bych potáhl jen to co je potažený... a to plastový bych dal nastříkat na bílo..
Kesam... střechu bych zatím nechal ta je taková našedivěla od výroby to se mi líbí :-)
Díky za rady.... Tedka našetřit peníze a půjde se do toho.. Jako student nemám příjmy moc... ale brzo se změní.