Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > A3 8P Sportback

o Navštíveno 10104x o
o 18.10.2011, 02:31 | Mila
Ahoj lidi, jsem docela v koncích tak kdyby jste mi někdo uměl poradit, byl bych moc vděčný ... Google mě evidentně nemá rád :-)

Mám A3 sportback (rv. 2005) a koupil jsem na ní facelift zadní lampy (druhovýroba originálu od AutoKelly) a zaboha nemůžu nikde najít redukce kabeláže... už jsem koupil i za nesmyslný peníze jen konektory od OOOO , ale samozřejmě bych preferoval přímo redukci, ať se to nehádá s jednotkou ...

Máte někdo nějaký nápad ? Staré vnitřní světlo je 3 pin (nové 4 pin) a vnější staré je 4 pin (a nové 6 pin)...

za každou radu děkuji ...

Míla

o 18.10.2011, 08:43 | Mila
Aby to bylo jasnější tak vnitřním světlem se myslí světlo na 5. dveřích a vnější je to na autě...

foto k příspěvku  od Mila

o 18.10.2011, 08:43 | Mila

foto k příspěvku  od Mila

o 19.10.2011, 16:13 | Newman
DIETZ prodává různé redukce nebo prázdné konektory a volné piny do nich.
o 20.10.2011, 10:10 | Mila
Zkusím tam na to taky kouknout, děkuji ... Stejně bych nejraději někde sehnal prostě komplet redukci... to mi neříkejte, že to nikde není.... :-(
o 20.10.2011, 10:34 | MiniMike | Upraveno: 2011-10-20 10:37:07
takze predpokladam, ze shanis neco podobneho?
[ Link ]

edit: jeste druhej odkaz s lepsi fotkou...
[ Link ]
o 20.10.2011, 13:47 | Mila
No, právě něco v tomhle stylu, ale problém je, že já na těch nových světlech mam fakt na každým je jeden konektor a tady jich je nějak moc a co koukam, tak jedinej, kterej by mi tam seděl je ten 6-pin ... PRotože to malý světlo má 4-pin a ten tam nevidim ...

Toť i důvod, proč sem asi v koncích... Dneska to jdem zkusit pořešit s jedním človíčkem co má rád elektriku, tak kdybychom to nějak pořešili, tak dám vědět, ať se ostatní taky poučí :-)
o 24.10.2011, 16:18 | Mila
Tak světla jsme pořešili a nahodili na autí... ALE :
1) nějak mi nedocvaklo, že facelift má světlo v podobě tý led trubičky i na vnitřních světlech na kufru (takže musíme natáhnout jeden extra kabel)
2) dobrý zjištění je, že se světla ani po šmiknutí kabelů a napojení na nový konektor nehádají s jednotkou (a to při zachování funkce hlášení špatných žárovek)
3) špatný zjištění, při puštění světel jsme nikdo nedokázali vymyslet, jak to zapojit, aby jako světla svítila jen ta trubice... ať to zapojíme jakkoliv, vždycky svítí společně s žárovkama, tak tak moc nevynikne :-( teď to mam zapojený tak, že když brzdim, tak se víc rožne jedna žárovka + led trubice a to už vypadá hezčeji.

spešl pro Kindlika - prosím bez komentáře, nebo ti něco provedu :-)))
o 25.10.2011, 09:02 | Newman
Foto ?
o 25.10.2011, 11:28 | Mila
foto pořídím hned jak natáhnu ten kabel a rozhodil i trubice u vnitřních světel, aby to aspoň trochu vypadalo :-) Snad se k tomu dostanu do konce týdne ...
o 27.10.2011, 09:32 | Kindlik
tak já teda mlčim. jen se poptej na audi klubu tam to někdo musel řešit
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3098 sekund.