Navštíveno 10673x

Jak to přesně je? potřeboval jsem zapsat 18 a tak sem volal do audi a oni my řekli že na S4 b5 nejdou zapsat 18cky tak ale zase u společnosti OZ my řekli že není problém dodat typovel list na tohle auto jak to tedy přesně je? Pujdou mi tam zapsat nebo ne ? nechci jezdit na kolech krerý bych neměl v tp kdyby se pak stala nějaká nehoda abych stim neměl problémy

18.11.2011, 17:29 |
TROY 1.typovej list od výrobce případně dovozce
2.jdeš na stk kde to zkontrolujou
3.daj razítko jestli je to OK
4.na úřadě zapíšou - MOŽNÁ :o) pokud to nejsou negramoti
Takže potřebuju typovej list od výrobce auta ale od výrobce kol my nic nepomůže ?
ne,potrebujes typovej list od vyrobce kol na danej typ auta.

18.11.2011, 17:45 |
TROY od výrobce kol,kterej už má s výrobcem auta otestovaný rozměry apod
mě stačil papír od Ronalu kde byly rozměry a že je to na můj typ kastle a to bylo celý
jj, děkuju a uměl by někdo sehnat typovej list od oz v lexanu za to chtěj 2k což se mě moch dávat nechce
no to je ono.... typový listy ti jen tak někdo nedá, respektive zalevno.... je z toho výnosný byznys... :(
tomu věřim ale 2 tisíce se mě fakt nechce dávat nebo tedko na to nemam

18.11.2011, 18:21 |
TROY :D a já je rozdával za flašku kurva fix
Máš nějakej kontakt, kde to dávaj za 2t Kč? Já bych to za ty prachy klidně vzal, mam taky OZ. Sice už na nich jezdim pár let, ale když to pude, tak bych je klidně nechal zapsat. Doteď jsem myslel, že to jde sehnat jenom k novým kolům. Dík
info@ozracing.cz a pokud máš nějakej doklad o koupi že si to bral od jejich řetězce tak to máš grátis

18.11.2011, 21:11 |
DaNNy a co BBS RM? Potřebuju je také zapsat. Uměl by někdo, klidně zaplatím co si kdo řekne.
najdi si dovozce bbs a on ti ho vydá

18.11.2011, 21:54 |
TROY RMa? Asi těžko ;) - na to bylo jen KBA a určo ti nedaj papír na nový auto.
Ale zapsat by šly )))
nebo kontaktuj dovozce auto pro alternativní rozmer kol a pokud je tam budes mit tak mas zapsano

19.11.2011, 14:49 |
Kesam že bych taky zlegalizoval na fiestu 15ky :D
jak je to s KBA do TP? někde sem četl že to tam zapíšou vč. toho, takže je to pořád jen na jedny konkrétní kola že? Na snad 20 let starý kola ho asi neseženu :D

19.11.2011, 15:56 |
TROY :) já konkrétní kola zapsaný nemám, viděl jsem už taky zapsanej přesně výrobce a typ
jen rozměr kola + pneu - žádná značka,žádný et apod :o)
to nikdo už pak kontrolovat nebude, jestli tam máš správné KBA. Mám to tak taky zapsaný v TP, když jsem si dovezl Cívu z Německa, tak tam nebyly zapsaný v TP 15". Dodal jsem si z netu stáhnutý typový list s KBA a na STK mi to dopsali do protokolů. Na magistrátu pak celé znění protokol přepsali do TP.
Promin za OT, ale zeptam se na pitomost :)
Kdyz mam v TP zapsane vsechno mozne, od 17" zimaku, pres ruzny rozmery 18" a pak 20", ale nejsou uvedeny 19", muze to byt problem kdyz je nasadim? Nebo pokud je max. rozmer vetsi, tak mi 19" uznaji? :) V te dobe se proste orig. 19" na to neprodavali...
Je to problém. Stáhni si typovej list alcaru, vyfotošopuj ho na rozměry co potřebuješ, udělej si v razítkárně razítko alcaru, zajdi za známym na stk a pak magistrát. Nemá cenu se s tim srát v našem kocourkově ;)
nojo, máme taky problém... VW T3 - nikde jsme nenašli žádné typové listy.... :(
Vasek: no hezky :) na to kaslu, to radeji ty 19" ozelim :)
trochu OT jdou zapsat podlozky ?
TÜV mám přímo na danné vozidlo

24.11.2011, 18:20 |
TROY pokud myslíš jen rozšiřovací tak by měli - kamarád to má na superbu - měl origo hr + překlad s razítkem a zapsali mu to
A pokud budu chtít 18tky z Octavie RS na Yetiho,kde je v TP maximální rozměr 17tky,tak se mám obrátit kam?Na salon nebo k výrobci kol?
hopa26: nezapíšeš i kdyby ses na hlavu stavěl. Jedině typový list na jiné alu s podobným rozměrem
Už to řešim s Lexani, dodatečně vydání typového listu stojí 1900Kč. Jenom se zeptam pro jistotu, stačí mi pro dopsání jenom typový list? Předpokládam, že tam bude napsanej rozměr ráfku + pneu. Pak s tim zajedu na technickou nebo kam? Dík
Myslim, že správně by měli chtít ještě KBA/TUV protokol v českém jazyce. Jinak musíš na technickou a podpis od technika K. Pak na magistrát k okýnku.
KBA doklady budou nejspíše v originálním znění, tedy v němčině. To vůbec nevadí, proto k tomu je ten typový list v češtině, který potvrzuje pravdivost toho KBA
ja to mel takhle :
Typovej list od dovozce plus TUV homologace od vyrobce
na STK s velkejma problemama dali razitko kdyz sem tam prijel na kolech ktery sem nemel zapsany.. nechapu proc protoze jak jinak by skontrolovali kola..
na urade starej dedek s hromadou kecu za 50 korun zapsal do TP.. ;)

18.12.2011, 16:22 |
TROY dawe
;) na stk problémy protože tam musíš přijet na podvalu :o))))
Už mam typovej list doma, ještě musim vyřídit STK a pak na úřad. Originál je německy a je k tomu typový list v češtině. Sice nechápu, proč mam jezdit na STK jim ukazovat kola, jednou mam typovej list, tak by to logicky měli rovnou zapsat na úřadě, ale tak s tim nic neudělam.
Stačí, když ty kola vezmu s sebou nebo je musim mít obutý na autě? Teď mam zimáky, tak se mi je nechce přehazovat a logicky tam na nich správně nesmim ani dojet, dokud nejsou zapsaný.

18.12.2011, 19:40 |
TROY musíš na těch kolech přijet na stk,ale nejlíp na podvalu :))))
Oni kouknou jestli to sedí podle těch papírů a vystavěj razítko a podpis a to je celý :D