Navštíveno 11980x

Svetla su rozleptane od ostrekovacov
Vedeli by ste mi poradit ako ich dat znova dohromady?pretoze jedna lampa stoji 18 000kč tak radsej vyskusam nejaky ten experiment.
Co si myslite o tom to zobrat 3000smyrkovym platnom napr pod vodu alebo tak a potom kupit tu lestiacu sadu napriklad auto kelly to ponuka a zalestit to?
DIK ZA KAZDU INFORMACIU

Asi bych to zkusil obrousit, přeleštit a pak něčím zalakovat...
Směs do ostřikovačů Sheron? :)
párkrát už sem dělal , brůsit pod vodů 400 , 800 , 2000 - plus mínus jak se ti bude chtět a leštící pastu , stačí aj nejaká levná na kastle
Oxid cericity smiichanej s vodou a pouzit jako lestici pastu. Osvedcenej postup. Na netu za par korun
Oxid cericity smiichanej s vodou a pouzit jako lestici pastu. Osvedcenej postup. Na netu za par korun

06.02.2012, 20:47 |
PlusOne | Upraveno: 2012-02-06 20:50:57
Na leštění světel jsem použil tohle:
[ Link ] Máš tam všechno, co potřebuješ, na jedno světlo stačí dvakrát namočit prst do pasty, hádám, že na osmkrát - desetkrát je tam toho dostatečné množství.
můžes se zastavit a pokusíme se opravit, mám speciální brusku na vzduch a kotoučky od 800 po 3000, pak leštící pasta...
to sem netusil,ze tohle udela smes do ostrikovacu :-O
Plati to i pro vsechny kapaliny do ostrikovacu nebo jen sheron?
Neviem ti povedat ci pre vsetky kapaliny ale podla mna sheron je najproblemovejsia.Samozrejme ostrekovace xenonov mam uz odpojene :)
Hele tak s tim sheronem nevim nevim, posledni dobou maj divny chemikalie... Kamos koupil kokpit sprej a palubka byla flekata jak dalmatin....
a má někdo radu jak obnovit skleněné kryty světel?? jedná se mi konkrétně o mlhovky, kde je sklo, veškeré dostupné sady jsou pouze na plast. ;-)

07.02.2012, 10:43 |
clown udela to rozehrata parabola od halogenu s malym vnitrnim prostorem .., pak staci ostrik / mycka a je to v prdeli ..
Sheron toho nadelal dost, ale i kdyz jsem se tomu vyhybal, tak po roce jsem na OII mel opet lampy na vymenu.
:(

07.02.2012, 16:02 |
Fipo clown: píšeš od halogenu...já mám xenony a mám to tam taky. Myslel jsem si,že to ale není z ostřikovače, protože mně konrétně to dělá jen na jednom světle...:-(

09.02.2012, 17:34 |
Bren Jde to vyleštit. Mám taky ten samý problém. Dkonce jsem viděl u Hypernovy v Brně stánek, kde ti to vyleští na místě. Ale prý je napovrchu polykarbonát nebo co, který chrání světlo a tím jak se to přeleští tak se obrousí a zajde to znovu. Přemýšlím o tomto.
[ Link ]
Doporučuji buď profi firmu, nebo renovaci vlastní rukou za pomocí některé ze sad na renovaci světlometů, které jsou k dostání. Hlavně neleštit přípravkama na leštění laků! Ověřte si vždy, že je přípravek určen na leštění plastů.
OT:
táta měl světla na služební Fabce po 300 tisících taky slepý, tak jsem to vzal chvilku silichromem a filcákem ve vrtačce a jak to najednou svítilo:D
Problém při leštění polykarbonátovejch světel je v tom,že pokud to vezmeš brusným papírem a pak to vyleštíš,sundáš z toho ochrannej lak,kterej zabraňuje UVečku rozkladu polykarbonátu.Takže na chvíli výsledek good,po letním provozu kaput total.Odzkoušeno
Ten agresivní přípravek na světla právě ten lak naruší a je to v ... já si takhle zničil světla přípravkem na hmyz.. nikdy víc