Navštíveno 9920x

Ahoj, neřešil tu někdo zamtavení předních světel? Nějaká zkušenost, zda to má vliv na světelnost, či to nebude mín svítit u xenonů. Líbí se mi styl něco jako ford ST ty černy vnitřky. Za jakékoliv postřehy a jakou použít barvu apod. děkuji
tak preco nelaknes len vnutro svetiel? Tiez tak mam :-)
takže rozebrat světlo, a co ten chrom stříkat přes to, ři chrom nějakým cifem sundat?Jaký sprej si použil nějaký lesklý na plasty? Dával si pod to nějakou základovou barvu?
no chrom som dal dolu brusnym papierom,potom zaklad na plasty a vrchnu ciernu matnu
vliv na světelnost ??? si chyběl když se probírala logika ne ? :)
normál rozeber za pomocí trouby světlo, vem sprej a foukni to samozřejmě pokud máš čočky, abys nefouknul parabolu to by opět kolidovalo s logikou :)
jo a bacha, některý světla nejdou troubou rozpíct:-)))
a na technickej OK? Oni možná prd poznaj když některý modely takový světla mají ne?

27.04.2012, 07:47 |
pbjun Mam to tak na focusu, ty ozdobne chromovane plasty - nema na funkci vliv jsem zbavil cifem chormu, odmastil a striknul cernym matnym sprejem na plasty. Svetlo pak cernym silikonem slepit a je to vse. STK si niceho nevsimne jelikoz origo ST svetla jsou antracit metla leskla a SVT svetla jsou cerna leskla.
Tak rozebrat světlo pomocí trouby by ještě šlo, nalakovat také, ale zalepit ho pak tak, aby se nemlžilo, to už tak snadné není.
Tedy co se aspoň třeba u kokty týče :(

29.04.2012, 12:59 |
pbjun No mam uz zalepene druhe svetla a nemlzi se. Moje mati ma svetla zalepena mnou a take se nemlzi :) Ale je to opravdu potreba pretahnout cernym silikonem...
díkec za rady, a to v tý troubě to jako fakt? se nejěka nepoškodí?