Navštíveno 13642x

Zdravim
Potřeboval bych trochu poradit při výběru barvy. Chtěl bych nějakou pěknou modrou, ale nevím kde bych si vybral. Když přijdu dokrámu kde míchá barvy tak mi dá maximálně katalog ve kterym mi přijde skoro každá modrá stejná. Potřeboval bych nějaou inspiraci jestli nemáte nějaké fotky třebas a víte typ barvy když to nebude originál.

24.06.2012, 14:47 |
vomy7 Já bych dal modrou co se dává na OII RS. Viz
[ Link ] . Kód nevim, každopádně by neměl být problém ho někde sehnat.
já bych dal možná trošku tmavší... Každopádně v některých lakovnách mají vzorky přímo na plechu, tak bych se poptal tam u vás a hlavně na to koukej na slunci a ne na prodejně :)
presne jako pise midnite, vybirat barvu v prodejne nebo kdyz je zatazeno je fakt na prd, neni nic videt, na slunku to vyleze vse a uvidis ze 50 karticek modre co budes drzet v ruce tak je kazda jina ;)
[ Link ] mě se zalíbila tahle nebo něco v tom smyslu .... přemýšlel jsem na modrou z mondea st ale tak rs oktávak taky neni špatná

24.06.2012, 23:17 |
Kamil07 | Upraveno: 2012-06-24 23:20:32
Modrou z Mondea ST jsem chtěl navrhnout, vypadá dobře, ale jak jsem viděl tu modrou Panameru v odkazu, tak bych neváhal ani minutu.
Taky určitě záleží na jaké to půjde auto.
bylo by to na opel tigra .... jenže kde ted takovou barvu seženu? Myslíte, že by to podle obrázku dokázala namíchat aspon trošku podobnou barvu? U nás v tom kráme kde bych si to nechal namíchat je docela šikovná pani. A vždycky mi poradila ... ale s celolakem jsem za ní ještě nebyl.
No, já ti dám doplňující radu k tomu, co píše midnite a fox... S tím slunkem mají oravdu, ale zase nevibírej JEN na slunku!! Hooodně lidí dojelo na výběr jen na slunku, pak když je pod mrakem, nebo když auto stojí v hale pod umělým osvětlením se nestačíš divit co některý barvy dělají ;-)
hoši, podle obrázku vám to určitě nikdo nenamíchá a ještě je dost podstatná věc, že ta panamera není stopro klasický lak, to bude minimálně 3 vrstvá barva a to jen tak někdo nenastříká
já zrovna toho někoho znám ..... vim že panamera má trošičiku zvláštní nevim jak se tomu řiká mezi odborníky, ale mě by stačil nádech tý modrý. Je fakt pěkná chtělo by to sehnat auto který má trošku podobnou aspon. Nemusí to házet takhle ruzny odstíny ale aby to aspon vypadalo trošku jak tahle modrá
tak když znáš někoho, kdo tohle nastříká, tak ti přece musí umět vybrat i barvu ne??? jinak tu teda pěkně kecáš :-))))
a podle zkusenosti, vybrat barvu z fotky je taky dost na prd, nerikam ze ta panamera nevypada takhle i ve skutecnosti ale fotky hodne zkresluji, profi foto se i doupravuji aby to vypadalo dobre na foto, neni nad to si poobjizdet lakovny a prostudovat jejich vzorniky pekne na slunicku a nebo rovnou napis do te tuning firmy co delala to porsche at ti prozradi kod barvy ;) lak neni levna zalezitost a proto je lepsi tomu neco obetovat nez pak nadavat ze na fotce to ale v tom casopise vypadalo uplne jinak ;)
mishan: jasný no ten muj známej to třebas něudělá tak dokonale jako je na fotce ale už sem od něj viděl pár kousku na tenhle zpusob a pěkný. A jeho slova byli sežen barvu já ti to stříknu tak se snažim sehnat barvu. Ale prej to nebude levná záležitost .... proto bych chtěl třebas jen podobnou barvu jako má ta panamera bez tech odlesku ... stačí mi normální lak hlavne at je to pekná barva.
Fox_cali: Jasný no taky mě napadlo, že bych tam napsal ale to by bylo dost mastný podle mě. Neřikam, že mě to nebude stát dost, ale me to vyjde levněji když tma hodim modrou z OII než z panamera.
tohle bávko nevypadá špatně

tahle taky neni špatná

tohle je mazec

Najdi si na netu modre suzuki swift,je to takova duhova modra strikal sem naraznik a kapotu a je na slunku fakt nadherna
je to tahle:
[ Link ] kod barvy: Suzuki ZCG
na fotkach to tak nevynikne, ale nazivo se mi vzdycky libila modra barva STi

tak ta poslední fotka je mazec asi sem si vybral xDD mohli by jste mi prosím napsat trošku bližší informace o té subaru a nebo rovnou typ barvy? číslo a tak? je to fakt mazec barva .... zatim všem moc děkuju za pomoc
blapanbla: a nechtel by si pouzit to co mas na krku a pripadne si o tom zjistit neco sam? Za chvili se tu budes ptat, kdo to umi nalakovat, kolik to bude stat, bude to pekny a jak se o to mam starat....

27.06.2012, 10:06 |
blapanbla | Upraveno: 2012-06-27 10:06:46
MiniMike: a proč se tady tomu řiká forum? jen tak krycí jméno? každej se tady ptá a řeší od toho je to forum. Ty tady asi jenom nadávaš na lidi který něco řeší a snaží se něco zjistit a ty jim v tom bráníš. Tak se prosimtě nevtírej jeslti nemáš něco k tématu.
hlavně taky počítej s tím,že kvalitní celolak bude dražší než to tvoje auto..
jo tak s tim počítám .... mam výhodu v tom , že nebudu platit práci jen material
takže to podle toho bude i vypadat.
to zas ne ... on je šikovnej a je to hodne dobrej známej kterej se tim živý takže toho se nebojim, že by to nějak odflák.
hele staci rict borcovi co lakuje ze chces modrou ze subaru impreza... a tam kde mu michaji laky mu to namochaji ;-)

27.06.2012, 21:20 |
htd luke-jeep to neni cervena? :D
krasavec brouk .... vezmu z tý subaru ta mi asi padla nejvíc do oka .... našel jsem i číslo barvy na netu tak si to jenom ověřim a můžem se na to vrhnout
všem moc děkuju za pomoc ... kdybych to měl řešit sám tak to stříknu nejdřív za rok
záleží na jaké to chceš auto
na každém to rozhodně nebude extra pecka a aby to pak nebylo spíš horší :)))

ona ta subaru barva je zase hodne transplarentni, vysledny odstin u subaru dela podstrik, bud sedou nebo cernou
nejlepsi je to resit s lakyrnikem co neco umi
Presne tak ;-) u mě to byla šedá (stříbrná) :-)
šak sem to už psal výše :-) ale hoši neraďte mu, přece psal, že má super profi lakoše :-) tak vo co go??? ;-)
mishan: nevim jeslti je to super profik, ale profík to je a jsem rád za každou radu jinak bych sem nepsal .... takže budu jedině rád když mě zavalíte informacema xDD
každá rada se mi hodí ..... jendou bych se třebas taky chtěl naučit stříkat tak si hned vzpomenu na Vaše rady a hned mi to pude líp od ruky ... zatim sem mladej sr*č co toho má hodně před sebou (doufám) a každá rada je pro mě nad zlato.
mně se moc líbí modrá origo Renault 19 16V zkus se na ní taky mrknout,pokud někde potkáš