Navštíveno 13059x

Mám takový dotaz ohledně zvýšení svítivosti kroužků, aby je bylo možné použít jako "denní svícení" (něco jako u bmw či audi - třeba). Je nutné vyměnit kroužky, nebo lze do nich pustit více?
Díky Jarda

09.09.2012, 19:40 |
jok3r ne nebylo,,, jezdi tak spousty lidí ale není to vidět a ještě sou za d*****

10.09.2012, 09:02 |
zipp jok3r: ty sis ten příspěvek očividně nepřečetl celej, co? Ptal se, jak to udělat, aby to svítilo dostatečně, aby nebyl jako ty "spousty lidí"

10.09.2012, 09:36 |
Pekys určitě je víc typů těch kroužků, jedny svítěj bíle a dost, druhý žlutě a málo.
Ale zeptám se spíš jinak, proč nepoužívat na denní svícení normální tlumený? Ty aspoň svítí i vzadu.
2 Midnite: ak máš origo Angel Eyes, tak hodiť LED bulbs od MTECu, ale ako denné svietenie to nemôžeš i tak použiť, nakoľko to sú obrysovky a cajti to vedia :-) Tí ktorým to prešlo mali šťastie, si myslím.
jj presne jak pise slimak...
ja mam naprogramovane dalkove jako denni sviceni -sviti to cca na 20W a rozsvecuji se automaticky...
takže OK, co nemůže být, nebudu používat, ale stále je tu ta myšlenka, jak zvýšit svítivost kroužků.. Mám klasické angel eyes, takže jestli je třeba měnit celý pásek, či teda jinak :)
no evidentně nevlastníš BMW a máš kroužky na jiném autě, tzn. že je chceš použít nikoliv jako obrysovky, ale jako denní svícení, které na tom autě nemá co dělat a absolutně to není nijak homologovatelné...jelikož to mají nové BMW přímo z výroby, takže si akorát zakládáš u policajtů na pěkný průser...
ale kdo chce kam........
mishan: děkuji ti za příspěvek zase o ničem... Ty máš snad dar... ale jak říkáš, kdo chce kam.......

10.09.2012, 22:05 |
Olda tyve bežte už s tím podělaným svícením někam... za dnešních 150km jsem potkal tolik tuzerů s ledkama, že se mi chtělo blejt.... nehledě na to jak to některým nepříjemně svítí..
2 Midnite: ak to je BMW s origo AE, tak MTEC
děkuji za rady a děkuji, že se projevili lidi co neumí číst...
Tady srovnání origo a dioda 10W, efekt se zlepšil hodně, ale jako denní svícení se to použít nedá, ve dne to není prostě tolik vidět, zašera v podvečer je to dobrý, ale za slunečného dne vůbec. Prostě to na to není zkonstruovaný jako to mají nejnovější BMW určené přímo pro denní svícení kroužkami.

....a lidem, co neumí psát ......

12.09.2012, 22:52 |
Kesam :-)
Mám taky ale jako parkovačky.

18.10.2012, 01:31 |
kis taky mám, jako prodavaj se všechny možny velikosti jako trubicové nebo diodové , kamoš má ty ledkový a jako denní svicení to použivá je to dobře vidět , ja ty svoje kroužky mám jako parkovačky a denní svicení mám zvlašt

05.11.2012, 11:57 |
slama Mám tyto kroužky a svítí opravdu tolik že se dají použít jako denní svícení.
[ Link ]