Navštíveno 650x

05.04.2006, 23:13 |
Katy prosim prosim, muze mi nekdo udelat VT mraceni ???
nejakou predstavu mam ale potrebuji to videt nez to tam placnu.....
udelat kolem tech svetel jakoby linku - o ten kus co tam je mezera.
a zbytek necham na vas ;)
diky moooooc !
btw: sorry za foto, je trochu mazla, a na ty nalepky se nedivejte(pujdou dolu).a muzete je taky zakryt:)))))))
jo a kdyby se vam nekomu chtelo tak hodit i naraznik do barwy. THANKS !

05.04.2006, 23:39 |
Katy to Petrvti: co se ti zda "neuveritelny " ? =O
ale nic, jen se divim, ze se Ti do toho chce vrazet penize..

05.04.2006, 23:50 |
Katy to Petrvti:bohuzel jine auto mit nemuzu zatim, tak si aspon tohle chci udelat hezci.....a da se rict ze jsem u konce, takze "vrazila" a vrazet uz nebudu.
a prosim ostatni rejepaly na tema Fiat je plecka, z toho auto neudelas atd atd. at laskve drzej hubu pac uz mi to leze krkem . jestli se nekomu nelibi co mam za auto tak at je tak laskavej a koupi mi lepsi !!!!!!

05.04.2006, 23:53 |
Katy bude nekdo schopnej VT ? dekuji !!!!!!
neřekl jsem, že je to plečka, nikdy jsem to neviděl, jen bych se nepouštěl u takového auto do větších úprav, ono se to potom stává tak nějak neprodejný, ale každýho věc. Můj děda má taky tohle auto a nechal dát jen origo nárazníky do laku a vypadá to řekněmě "slušně" a navíc je ten nárazník z plastu, takže parking no problem

06.04.2006, 01:49 |
Kotva No nevím, kdyby tam nebyla ta horizontální škvíra pod haubnou, tak by to bylo celkem v poho...

06.04.2006, 06:25 |
MiraF Petrvti :....je tady i více lidí co má horší plečku!
....a na tohle mi řekneš co?,že je to stará vrána a škoda do ní rvát hrachy?,to víme všichni!,,ale každýmu se líbí něco jinýho!,,jsou lidi co nedělaj auta na kšeft a co udělaj,to si nechaj!
....udělejte Jí někdo ten VT,nebo se to tady zvrhne!

Jako MiraF! Nebude se prece urazet, kazdy ma jiny vkus (dikybohu).
MiraF, mas to hezke!! Mozna bych jeste poresil folie, ale mozna si jineho nazoru.
Katy, vypada to hezky, uvidime co z toho vykouzlis.. ;)) Behem dne se snad nekdo najde kdo udela VT.
nemračil bych ...ty světla sou hezký.... jen nárazník do lacku..
Taky bych to nemračil, líbí se mi to tak jak to máš a jak píše Honza, nárazník do laku a pohoda.
Omlouvám se za kvalitu a né moc přesně trefenou barvu,ale byla to rychlovka
Máš to moc hezký co bych za to dal mít takhle upravené tohle autíčko

Katy: taky se přidávám k názoru lampy nemračit a nechat je světu na odiv v plné své kráse :-))) a z toho názoru PetraVTi si nic nedělej, někdo prostě nedokáže pochopit že může mít člověk rád i starší auto který nestojí mega v sérii ;-)))) z malýho špunta se dá udělat taky hezký auto a ne každej musí mít nutně pod kapotou 300 kobyl aby se zabil... :-)))
MiraF: čeče, na týhle fotce mě trkla jedna věc, co ten roh nad blinkrem? nechtělo by to doladit aby tam tak netrčel? :-))))

06.04.2006, 11:54 |
PepeCV | Upraveno: 2006-04-06 11:55:02
Můj názor je že decentní mračení by to chtělo ! Se na to jukni jakej je to dravec a k tomu nárazníku 100%
FD_Ondra: mno hele, já jezdim s 8 let starym Civicem, kterej rozhodně mega v sérii nestál a 300 kobyl taky zdaleka nemá. Já jen říkám svůj názor, že origo nárazníky v barvě by byly lepší, než jeden mega paskvil z laminátu. Z malýho špunta může být pěkný auto, pokud se to nepřehání s Tuzingem..
a co třeba takhle? :-)

No Katky tak to se ti nedivim ze ho v zime budes predalavat :o))))))
Jinak vypada moc dobre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

06.04.2006, 14:17 |
MiraF FD_Ondra :...zepředu to vypadá jinak,mě spíš vadily ty oranž blinkry,proto jsem je tehdá stříkl tím sprejem,v současné době už mám US bílý blinkry( ted je mám na stříbrnáku),a to je o něčem jiným!

to KATY:
každé autíčko se dá upravit bez ohldu na výkon a cenu a je čistě o tom kdo nakolik chce a má nápad, ( a taky peníze )
upravoval jsem už pár aut a pořád upravovat budu.....
co se týče mračení, jednoznačně decentnější, přesně jako udělal na druhé fotce 06/04/2006 14:05 andre.fuchs - to je pamparádní:o)))
jinak se mi i nárazníl líbí, sice by to chtělo pak naladit celé auto do takového stylu,ale.....
Jinak nejsm nějakým skalním příznivcem fiatů... ale myslím si že dělají jedny z njryzích sportovních aut.. jen názor:o))
taky souhlas - decent mračení něco na styl co udělal Fuchs
bez mračení to není úplně ono, protože to neladí moc extra k tomu nárazníku (připomíná mi ten předek bez mračení vyjuchanýho zajíce :-D )
Ale jinak se mi př. nárazník velmi líbí ;) Je to originální a přitom pěkný decentní tvary, žádný hrablo a ta horizontální díra je tam zvláštní - to se moc na autech nevidí, tak snad jak se to hodí do laku, tak to bude pěkný, navíc i s mřížkama - to uděláš jaký - černý asi co ?
A zadní nárazník už taky došel že ? No už se nemůžu dočkat jak to bude komplet v laku.Fakt za těchto pár měsíců tam je teda vidět dost odvedené práce - aby to auto potom děda vůbec poznal :-))))

06.04.2006, 20:08 |
Katy Chlapi, diky moc za nazory. to wite ze je to tezke to dat do kupy kdyz neni moc penze a navic.......to auto mam rada ikdyz moc nejede tak ho stavim aspon na krasu !
jinak je jasny ze pujde DO LAKU a taky tam pujde cerny tahokov. zadni naraznik uz je doma taky a celkove to chci nejak prizpusobit - prave proto mracit !
DIKY za VT a cekam jeste na dalsi ! zkuste nekdo tu linku nad celym svetlem....
jinak zatim wolim taky variantu 2. !