Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Vytahovačka lemů - zkušenosti?

o Navštíveno 5454x o
o 10.04.2006, 12:22 | Wheelman
Kámoš by potřeboval na SLKčku vytáhnout malinko lemy, škrtaj kola, ale podle mě bude stačit tak půl cenťáku.
Je vytahovačka použitelná a dá se to opravdu vytáhnout bez poškození laku? Někde jsem slyšel že vytahovačkou se dá udělat velký prd, tak nevim no :-)

Díky

o 10.04.2006, 12:47 | JR
neco malo se s tim da udelat, jestli chce jen zaperlit lemy, tak je to OK, ale stejne ten lak v ohybu lemu praskne.
o 10.04.2006, 18:37 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
vytahovacka je k nicemu, lepsi to udelat v ruce
kazdopadne vzdy na lak

tak aby to neprasko je sance tak u auta se starim do pul roku a to jen jemne zahnout pertl

pokud bys to chcel vytahnout nebo navarit tak se ozvy
praha
o 11.04.2006, 13:25 | Lukaash
kladivka, palicky...nemel jsem s tim nikdy problem...
o 11.04.2006, 21:10 | Jerry.s
a kdyz uz jsme u toho.. co vsechno se k tomu potrebuje a jak moc je to narocne "vytahnout" to rucne?
o 12.04.2006, 09:17 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jerry.s: zalezi na konkretnim aute
kladivko, palici, babky, nuzky na plech sikovne ruce a treba u meho auta jeste flexa
o 12.04.2006, 10:53 | Jerry.s
kral007: ok dik. i kdyz slo by to jeste trochu blize specifikovat? no kladivo vim co je, nuzky na plecha taky, flexa taky, ale co jsou ty babky a palice?:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4329 sekund.